Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Pees & Spandoeken

Een peesdoek is een polyester doek met een hoge kwaliteit opdruk. Het doek kan snel en eenvoudig in een frame gespannen worden. Frames zijn er in soorten en maten zoals muurframes, hangende frames, staande frames, akoestische frames en LED frames.

Voor alle soorten peesdoeken bent u bij Stickermaster aan het juiste adres. De doeken die wij leveren zijn van een hoge kwaliteit, haarscherp en kleurecht; van klein tot mega groot formaat. Zo kunt u zelfs een volledige wand een nieuwe look geven zonder de wand zelf te beschadigen. Stickermaster biedt ook de hoogste kwaliteit spandoeken tegen een scherpe prijs. Wij adviseren graag over de mogelijkheden. Zo trekt u met een loeigroot spandoek op een beurs meteen de aandacht, net als met een spandoek langs de weg.

Een spandoek kan gedrukt worden op verschillende materialen, voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld duurzaam vinyl, geschikt voor binnen en buiten, dunne, dicht geweven doeken voor binnen of duurzame meshdoeken van geweven polyester voor buiten dat wind doorlatend is. De grafisch vormgevers van Stickermaster verrassen u graag met een ontwerp op maat voor uw peesdoek of spandoek. Uiteraard monteren onze signmakers uw pees- of spandoek op locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en/of een offerte op maat.

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Maak een gratis account om je favoriete producten op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden