Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Heeft u een boodschap die u wilt delen met klanten, voorbijgangers of buren? Met een bedrukt reclamebord trekt u de aandacht. Stickermaster ontwerpt, produceert en monteert weerbestendige reclameborden in alle soorten en maten. Onze grafisch ontwerpers luisteren naar uw wensen en maken een ontwerp op maat.

Stickermaster adviseert u over de boodschap, de grootte en het materiaal. Uiteraard zijn reclameborden ook binnen bruikbaar en toepasbaar. Meestal kiezen we dan voor ander materiaal, bijvoorbeeld aluminium met een mooie metallic afwerking. De toepassing van reclameborden is eindeloos. Denk aan het ophangen van een reclamebord aan het plafond om de aandacht van winkelend publiek te trekken voor bijvoorbeeld een uitverkoop. Ook kunt u uw winkel decoreren door bijvoorbeeld een groot bord achter een kassa te hangen.

Of wat te denken van een stoepbord waarop een leuke actie staat die klanten naar binnen trekt. Op deze manier zijn reclameborden volwaardig onderdeel van uw marketingstrategie. Nog meer inspiratie nodig? Neem contact met ons op voor advies en/of een offerte op maat.

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Maak een gratis account om je favoriete producten op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden