Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Vlaggen zijn aansprekende en betaalbare reclamemakers. Ze kunnen voor veel verschillende doeleinden ingezet worden. Uw winkel of bedrijfspand is pas echt af met een opvallende vlag voor de deur. U kunt uiteraard ook bedrukte vlaggen (met uw logo en de kleuren van uw huisstijl) meenemen naar beurzen of evenementen.

Een vlag laten bedrukken met uw logo staat niet alleen professioneel, het zorgt ook voor herkenbaarheid. Vlaggen zijn 90% doorschijnend zodat de bedrukking vanaf beide zeiden zichtbaar is. Er zijn verschillende soorten vlaggen. Mastvlaggen zijn een ideale manier om op te vallen en om te laten zien waar uw bedrijf gevestigd is. Ditzelfde geldt voor gevelvlaggen. Bedrukte reclame-vlaggetjes voor zien uw feest of evenement van iets extra’s.

Een baniervlag heeft een groot drukoppervlak waardoor logo of bedrijfsnaam goed zichtbaar is. Stickermaster adviseert u graag over de verschillende soorten vlaggen die er zijn. Onze grafisch vormgevers verrassen u graag met een ontwerp op maat. En onze signmakers plaatsen uw vlag(gen) op locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en/of een offerte op maat.

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu