Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

(Buiten)reclame is een krachtig en effectief communicatiemiddel om in beeld te komen bij een brede doelgroep. Met reclamezuilen op uw bedrijfsterrein bent u al van ver zichtbaar in het straatbeeld. Stickermaster heeft al voor diverse opdrachtgevers reclamezuilen geleverd.

Het grote voordeel van een reclamezuil is dat deze, in tegenstelling tot bijvoorbeeld gevelreclame, niet aan het pand vastzit. Daarom wordt een reclamezuil meestal als ondersteunende buitenreclame ingezet, naast bijvoorbeeld een groot logo op de gevel. Omdat een reclamezuil vaak in de ruimte staat is hij meestal dubbelzijdig. Vanwege de situering op straat of op een oprit is het tegelijk een prima medium voor een bewegwijzering-mededeling.

Voor een verzamelgebouw waarin verschillende organisaties huizen, staat vaak een zuil met daarop de namen van de betreffende organisaties. Ook deze losse naamstickers of -bordjes zijn bij Stickermaster te bestellen. De meeste reclamezuilen hebben een spatrand onderaan waarop geen bedrukking komt. Dit maakt de zuil geschikt om bijvoorbeeld een groen perk te plaatsen. Uiteraard levert Stickermaster reclamezuilen die weerbestendig zijn. Neem contact met ons op voor advies en/of een offerte op maat.

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Maak een gratis account om je favoriete producten op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden