Menu
Deursticker Gehakt Hout - 1 Deursticker Gehakt Hout - 2

Deursticker Gehakt Hout

€ 39,95 (incl. btw)

Maak stickers plakken nog makkelijker!

Rakel om gemakkelijk stickers aan te brengen
Totale optieprijs:

Deursticker Gehakt Hout, veel moderne deuren zijn glad, wit en saai. Met deze unieke houten deursticker geef je in een handomdraai een originele uitstraling aan je deur. De deurstickers zijn zelfklevend en van uitstekende kwaliteit. De Deursticker Gehakt Hout is eenvoudig te bevestigen en is in bijna alle maten te verkrijgen De sticker heeft een `easy apply lijmlaag` voor een eenvoudige montage. U kunt de deur stickers ook bestellen met of zonder extra beschermende laag.

 • check

  Gratis bezorgd vanaf €30,- binnen NL

 • check

  Uitstekende klantenservice & hoogwaardige producten

 • check

  Bezorgd binnen 4 werkdagen

 • check

  Afhalen mogelijk, midden in NL

Omschrijving

Let op, in verband met de afmeting van de sticker is het alleen mogelijk om het via pakketpost te versturen. Verzending is daarom pas gratis vanaf €50,-

Geef uw kamer of kantoor een fantastische uitzicht met de Deursticker Gehakt Hout. Deze deursticker in ca. 20 minuten helemaal vlak en strak! Een speciale lijmlaag met luchtkanalen zorgt er namelijk voor dat iedereen de deursticker kan plakken zonder luchtbellen.

De glanzende of matte laminaat beschermt de afbeelding extra tegen botsen en krassen. Natuurlijk is de sticker zonder deze laag ook heel mooi, maar wel minder resistent.


Montage van deurstickers

Een deurstickers is zelf eenvoudig aan te brengen door de easy apply bubblefree lijmlaag. De lijmlaag van de deursticker heeft kleine luchtkanalen waardoor u makkelijk lucht achter de sticker weg kan wrijven. Zorg ervoor dat u de sticker eerst positioneert op de deur en daarna per zijde de sticker gaat aanbrengen. Wij hebben ook een plakinstructie video, in deze video kunt u bekijken op welke manier eenvoudig en makkelijk de sticker aangebracht kan worden. 

Let op, in verband met de afmeting van de sticker is het alleen mogelijk om het via pakketpost te versturen. Verzending is daarom pas gratis vanaf €50,-


Product details

Specificatie

Thema
Hout
Kleur
Bruin

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu