Menu
Houten Naambord Klassiek - 1 Houten Naambord Klassiek - 2 Houten Naambord Klassiek - 3

Houten Naambord Klassiek

€ 12,95 (incl. btw)

Heb je nog geen naambord bij je deur hangen? Wil je graag de slaapplek van je huisdier of paard aangeven? Of misschien wil je de werkplek van jezelf of een collega indelen. Dit en nog veel meer is makkelijk, snel en voordelig te realiseren met een houten naambordje van Stickermaster. Het Houten Naambord Klassiek is gemaakt van 9 mm dik Linoply. Dit hout is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Je kan elke naam invullen die je wilt en hebt de keuze uit 3 unieke lettertypes. Hoe moet je dit product bestellen? Lees hieronder verder voor meer informatie.

Afmeting
 • check

  Gratis bezorgd vanaf €30,- binnen NL

 • check

  Uitstekende klantenservice & hoogwaardige producten

 • check

  Bezorgd binnen 4 werkdagen

 • check

  Afhalen mogelijk, midden in NL

Omschrijving

Houten Naambord Klassiek online bestellen

Is het naast jouw voordeur nog akelig leeg? Heeft je lievelingshuisdier nog geen vaste slaapplek? Wordt het beste paard van stal overgeslagen? Of wil je graag een vaste werkplek voor jezelf of een collega indelen? Dit en nog veel meer is eenvoudig, vlotjes en voordelig te realiseren met de houten naambordjes van Stickermaster. Hoe maak je je eigen houten naambordje? Lees hieronder het stappenplan.

Het bestellen van je eigen houten naambordje werkt als volgt:

 • Kies de juiste afmeting
 • Selecteer het gewenste lettertype
 • Vul de naam in die je op het bordje wilt.
 • Klik op de roze knop "Bestel `M Hier"

Houten naambordjes voor binnen en buiten

Het Houten Naambord Klassiek is gemaakt van 9 mm dik Linoply. Deze houtsoort is niet alleen erg stijlvol maar ook ontzettend duurzaam. Hierdoor kan het naambord zowel buiten als binnen worden gemonteerd. Voor een extra lange levensduur kan je er ook voor kiezen het naambordje van blanke lak te voorzien.

Houten naambordjes speciaal voor jou gemaakt

Alle houten naambordjes worden op bestelling gemaakt en zijn naar eigen smaak aan te passen. Je kan elke naam invullen en je hebt keuze uit 3 unieke lettertypes die elk een compleet andere look aan het bordje geven. De naam wordt altijd perfect uitgelijnd op het bordje.

Houten naambordjes van topkwaliteit

Stickermaster maakt alle houten naamborden zelf van start tot finish. Zodra jouw bestelling bij ons binnen komt gaat één van onze ervaren DTP`ers het ontwerp digitaal gereed maken. Hierna gaat het digitale bestand door naar onze machine operator die de laser snij en graveer machine bedient. Met deze machine wordt uit een plaat linoply eerst de naam en sierlijst in het hout gegraveerd. Hierna wordt om de gravering heen het bordje in de door u bestelde vorm uitgesneden. Dit proces veroorzaakt een hoop hitte. Hierdoor zal de zijkant van uw bordje zwart uitslaan. In het begin kunnen deze zwarte randen iets afgeven. Dit is gemakkelijk op te lossen door deze randen licht op te schuren. Wanneer de machine klaar is vindt er nog een laatste controle plaats voordat het bordje naar u verstuurd wordt.

Om een juiste levering van de houten naamborden te kunnen garanderen is het alleen mogelijk om deze via pakketpost te verzenden. Verzending is daarom pas gratis vanaf €50,-

Product details

Specificatie

Thema
Eigen naam
Vormen
Klassiek

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu