Menu

Fiets velgstickers

€ 29,95 (incl. btw)
Cosmic Inverted fiets velg stickers set van 8. Verschillende velg decal afmetingen en vele kleuren mogelijk! Geschikt voor o.a. fiets, mountain bike en racefiets. De fietsvelg stickers zijn UV en Waterproof.
€ 29,95 (incl. btw)
Dura Ace racefiets velg stickers set van 8. Verschillende velg decal afmetingen en vele kleuren mogelijk! Geschikt voor o.a. fiets, mountain bike en racefiets. De fietsvelg stickers zijn UV en Waterproof.
€ 29,95 (incl. btw)
Airborne racefiets velg stickers set van 8. Verschillende velg decal afmetingen en vele kleuren mogelijk! Geschikt voor o.a. fiets, mountain bike en racefiets. De fietsvelg stickers zijn UV en Waterproof.

Fietswiel velgstickers bestellen bij Stickermaster

Heeft u een prachtige racefiets maar mist er nog iets? Kijk dan eens naar de fiets velgstickers van Stickermaster. Onze velgstickers voor het fietswiel geven uw racefiets een stoere, snelle en strakke uitstraling. De velgstickers zijn in totaal verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende kleuren en materialen. Zo zit er voor iedre fietser wel wat bij. Mocht u het niet kunnen vinden binnen ons assortiment neem dan even contact met ons op. Vaak kunnen wij voor u een sticker hememaal op maat maken. Ook kan u een eigen ontwerp naar ons opsturen. Dan gaan wij voor u deze omzetten tot een hoogwaardige sticker.

Duurzame fiets velgstickers van hoge kwaliteit

Alle velgstickers worden van een enkel stuk hoogwaardige folie gesneden. Daarna worden deze met de grootste zorg gepeld en schoon gesneden. Alle velgstickers zijn UV en water proof en zijn dus uitermate geschikt voor de race fiets, ook in slecht weer. Deze stickers hebben een lange levensduur en u zult er lang van kunnen genieten.

Lees meer

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu