Menu
Gebodspictogram Bril en oorkap verplicht sticker - 1 Gebodspictogram Bril en oorkap verplicht sticker - 2 Gebodspictogram Bril en oorkap verplicht sticker - 3

Gebodspictogram Bril en oorkap verplicht sticker

€ 1,00 (incl. btw)

Maak stickers plakken nog makkelijker!

Rakel om gemakkelijk stickers aan te brengen
Totale optieprijs:

Op zoek naar een duidelijke manier om het belang van het dragen van een bril en oorkap te benadrukken in jouw werkplaats? Ontdek dan onze Gebodspictogram Bril en Oorkap Verplicht sticker bij Stickermaster.nl!

Soort Sticker
Diameter (mm)
 • check

  Gratis bezorgd vanaf €30,- binnen NL

 • check

  Uitstekende klantenservice & hoogwaardige producten

 • check

  Bezorgd binnen 4 werkdagen

 • check

  Afhalen mogelijk, midden in NL

Volumekorting

Hoeveelheid Prijs Je bespaart
2 € 0,95 Tot € 0,10
5 € 0,93 Tot € 0,38
10 € 0,90 Tot € 1,00
25 € 0,85 Tot € 3,75
50 € 0,80 Tot € 10,00
100 € 0,75 Tot € 25,00
250 € 0,70 Tot € 75,00
500 € 0,60 Tot € 200,00
1000 € 0,50 Tot € 500,00
Omschrijving

Veiligheid staat voorop in elke werkomgeving, en onze gebodspictogrammen zijn ontworpen om de aandacht te vestigen op essentiële veiligheidsmaatregelen. Met onze Bril en Oorkap Verplicht sticker benadruk je op een heldere en opvallende manier de noodzaak van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Onze stickers zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en voorzien van duidelijke symbolen die direct herkenbaar zijn. Of het nu gaat om het beschermen tegen vliegende deeltjes, lawaai of andere potentiële gevaren, het dragen van een bril en oorkap kan het verschil maken tussen een veilige werkomgeving en risico's voor de gezondheid.

Met onze Gebodspictogram Bril en Oorkap Verplicht sticker zorg je ervoor dat medewerkers en bezoekers zich bewust zijn van de vereiste veiligheidsmaatregelen. Plaats ze op strategische locaties zoals ingangen, werkgebieden of machines om de naleving van de voorschriften te bevorderen en ongelukken te voorkomen.

Onze stickers zijn weerbestendig en duurzaam, waardoor ze zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt zonder aan kwaliteit te verliezen. Bovendien zijn ze eenvoudig aan te brengen op verschillende oppervlakken, waardoor je snel en gemakkelijk een veiligere werkomgeving kunt creëren.

Wil je een aanpassing aan deze sticker of heb je andere specifieke wensen? Neem dan contact op met ons deskundige verkoopteam via sales@stickermaster.nl en wij helpen je graag verder.

Kies voor de Gebodspictogram Bril en Oorkap Verplicht sticker van Stickermaster.nl en zorg voor een veiligere werkomgeving waarin het welzijn van medewerkers altijd voorop staat. Bestel vandaag nog en maak een statement voor veiligheid op jouw werkplek!

Product details

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu