Menu
Gebodspictogram Rookzone sticker - 1 Gebodspictogram Rookzone sticker - 2 Gebodspictogram Rookzone sticker - 3

Gebodspictogram Rookzone sticker

€ 1,00 (incl. btw)

Maak stickers plakken nog makkelijker!

Rakel om gemakkelijk stickers aan te brengen
Totale optieprijs:

Op zoek naar hoogwaardige gebodspictogrammen en veiligheidspictogrammen om de veiligheid in jouw omgeving te waarborgen? Bij Stickermaster.nl hebben we een ruime collectie van deze essentiële symbolen die voldoen aan alle eisen voor een veilige werkplek.

Soort Sticker
Diameter (mm)
 • check

  Gratis bezorgd vanaf €30,- binnen NL

 • check

  Uitstekende klantenservice & hoogwaardige producten

 • check

  Bezorgd binnen 4 werkdagen

 • check

  Afhalen mogelijk, midden in NL

Volumekorting

Hoeveelheid Prijs Je bespaart
2 € 0,95 Tot € 0,10
5 € 0,93 Tot € 0,38
10 € 0,90 Tot € 1,00
25 € 0,85 Tot € 3,75
50 € 0,80 Tot € 10,00
100 € 0,75 Tot € 25,00
250 € 0,70 Tot € 75,00
500 € 0,60 Tot € 200,00
1000 € 0,50 Tot € 500,00
Omschrijving

Eén van onze belangrijke producten is de Gebodspictogram Rookzone sticker. Deze sticker is ontworpen om duidelijk aan te geven waar roken is toegestaan en waar niet. Door deze sticker op te hangen bij specifieke rookzones, zorg je ervoor dat medewerkers en bezoekers op de hoogte zijn van de geldende regels omtrent roken op jouw terrein.

Onze veiligheidspictogrammen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en voorzien van heldere, duidelijke ontwerpen die voldoen aan alle wettelijke normen. Of je nu op zoek bent naar waarschuwingsborden, verbodstekens of evacuatie-aanwijzingen, wij hebben het allemaal.

Veiligheid staat voorop bij Stickermaster.nl, en we begrijpen dat elke omgeving unieke behoeften heeft als het gaat om veiligheid. Daarom bieden we ook maatwerkopties aan. Wil je iets op maat laten maken voor jouw specifieke rookzone of andere veiligheidsbehoeften? Neem dan gerust contact op met ons deskundige verkoopteam via sales@stickermaster.nl.

Kies voor Stickermaster.nl voor hoogwaardige gebodspictogrammen en veiligheidspictogrammen die bijdragen aan een veiligere en georganiseerde werkomgeving. Bestel vandaag nog en maak jouw werkplek veiliger en beter georganiseerd!

Product details

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu