Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Filter

Categorieën
Prijs
2 5
Filter

Plakfolie

€ 3,50 (incl. btw)
Deli Mesje Scherp en duurzaam mesje speciaal voor wrapping activiteiten 
€ 4,95 (incl. btw)
Deli Navulmesjes Scherp en duurzame mesjes speciaal voor wrapping activiteiten. Set bestaande uit 7 navulmesjes 
€ 2,95 (incl. btw)
Stickermaster Rakel Een rakel is onmisbaar om de folie strak op de ondergrond te krijgen
€ 3,95 (incl. btw)
Stickermaster Rolmaat Meten is weten, dat is erg belangrijk bij wrappen
€ 4,95 (incl. btw)
Wrapping Handschoenen Een onmisbare accessoires is natuurlijk de wrapping handschoen. De handschoenen zorgen er namelijk voor dat u de wrapping folie op een veilige manier de folie kan aanbrengen. 

Plakfolie wordt steeds populairder en wint terrein wanneer het gaat over de toepasbaarheid. Met deze folie kunt u uw interieur weer een nieuwe look geven, denk hierbij aan plakfolie voor uw keukenkastjes of zelf voor uw keukenblad! De folie is zelfklevend en dus eenvoudig toepasbaar op zeer veel ondergronden, de ondergrond moet alleen glad en vetvrij zijn. Met plakfolie kunt u uw interieur echt weer een frisse look geven en dat voor een relatief lage prijs, schilderen kost vaak een hoop meer. Plakfolie is niet alleen verkrijgbaar in super veel basis kleuren maar ook met de opdruk van verschillende hout soorten, tegelstructuren of andere realistische materialen. Plak één van deze folies op en het resultaat zal u doen verbazen. 

Plakfolie bestelt u natuurlijk bij Stickermaster

Niet alleen plakfolie met een realistische opdruk is verkrijgbaar bij Stickermaster maar ook plakfolie met felle kleuren, opvallende en drukke motieven. Deze folie is perfect geschikt voor het opvrolijken van bijvoorbeeld een babykamer of kinderkamer. Plakfolie voor op het raam zorgt voor wat extra privacy zodat niet iedereen bij uw huis naar binnen kan kijken, dit kan bestaan uit een matte en egale folie maar kan ook met leuke structuur geplakt worden. Meestal heeft u hiervoor maar een kleine strook nodig die de onderkant van het raam bedekt, zo heeft de voordelen van privacy maar ook nog de voordelen van natuurlijke lichtinval. 

Lees meer

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu