Menu
Playstation 4 Controller Skin Hout Braided - 1

Playstation 4 Controller Skin Hout Braided

€ 12,95 (incl. btw)

Maak stickers plakken nog makkelijker!

Rakel om gemakkelijk stickers aan te brengen
Totale optieprijs:

Het spelen van games op de PlayStation 4 is een ervaring zoals geen andere. Jouw games zien er beter uit dan ooit. Niks kan jou nog van de gamewereld afleiden, behalve de PlayStation 4 Controller zelf.

De PS4 gamepad heeft een vrij saai uiterlijk, namelijk wit en zwart met weinig karakter. Om dit te verhelpen heeft Stickermaster PlayStation 4 controller skins ontwikkeld. De PlayStation 4 Controller Skin Hout Braided heeft een perfecte pasvorm en is voorzien van een luxe matte afwerking.

 • check

  Gratis bezorgd vanaf €30,- binnen NL

 • check

  Uitstekende klantenservice & hoogwaardige producten

 • check

  Bezorgd binnen 4 werkdagen

 • check

  Afhalen mogelijk, midden in NL

Volumekorting

Hoeveelheid Prijs Je bespaart
2 € 12,30 Tot € 1,30
5 € 11,98 Tot € 4,86
10 € 11,66 Tot € 12,95
25 € 11,01 Tot € 48,56
50 € 10,36 Tot € 129,50
100 € 9,71 Tot € 323,75
250 € 9,07 Tot € 971,25
500 € 7,77 Tot € 2.590,00
1000 € 6,48 Tot € 6.475,00
Omschrijving

PlayStation 4 Controller Skin Hout Braided kopen

Het spelen van games op de PlayStation 4 is een sensatie die je niet eerder hebt meegemaakt. Door de grafische technieken zien je games er prachtig uit. Niks kan jou nog uit de gamewereld weghalen, behalve het saaie uiterlijk van de PlayStation 4 controller.

Om de PlayStation 4 joystick meer uitstraling te geven heeft Stickermaster de PlayStation 4 Controller Skin Hout Braided

 ontwikkeld. 

PS4 Controller Skins op maat gemaakt met perfecte pasvorm

Stickermaster maakt alle PlayStation 4 joystick skins zelf op onze productie afdeling. Hierdoor kunnen wij de beste prijs-kwaliteit verhouding bieden. Tijdens het ontwikkelen van de controller skins hebben wij de stickers veelvuldig getest op de daadwerkelijke controller. Door grote nauwkeurigheid toe te passen zijn zelfs de kleinste gaatjes en de moeilijkste hoeken perfect in de pasvorm verwerkt. Ook is de pasvorm ontworpen om een zo`n groot mogelijk deel van de controller te bedekken.

PlayStation 4 Gamepad Skins van topkwaliteit

Om een lange levensduur te kunnen garanderen gebruikt Stickermaster uitsluitend duurzame materialen voor het produceren van PS4 joystick stickers. De stickers bestaan uit 2 verschillende lagen, namelijk de sticker zelf en een transparante beschermlaag. De sticker is gemaakt van een hoogwaardige vinyl waarop met een digitale precisieprinter de afbeelding wordt gedrukt. Stickermaster werkt met een acht-kleurensysteem. Hierdoor kunnen wij diepere, krachtigere kleuren drukken dan met het traditionele vier-kleurensysteem en komen de kleinste details tot leven. Bovenop de sticker wordt een transparante laminaat aangebracht. Deze folie heeft een luxe matte afwerking die de sticker niet alleen mooier maakt, maar ook bescherming biedt tegen krassen en verkleuring.

Zelf je eigen PlayStation 4 Joystick Skin plakken

Het plakken van een skin op jouw PlayStation 4 joystick lijkt misschien uitdagend. Gelukkig valt dit ontzettend mee. Zolang je een beetje geduld hebt en rustig blijft zal je tot een prachtig eindresultaat komen. Voordat je begint met plakken is het belangrijk dat de controller goed schoon is. Neem daarvoor de controller eerst af met een alcoholdoekje en maak hem vervolgens droog met een zachte (microvezel)doek.

Nu de controller helemaal schoon is kun je gaan beginnen met plakken. Trek voorzichtig een deel van de skin van het velletje af en positioneer deze met twee handen op de controller. Wanneer de sticker op de juiste plek zit kan je gaan beginnen deze vast te plakken. Wrijf de sticker voorzichtig van links naar rechts vast zodat er geen kreukels of luchtbellen verschijnen. Loop de sticker even na ter controle. Mocht je een foutje tegenkomen dan is het vaak nog mogelijk om de sticker gedeeltelijk los te trekken en deze opnieuw vast te plakken. Herhaal deze stappen met de rest van de skin en jouw PS4 controller is helemaal klaar voor gebruik.

Bij vragen over het ontwerpen of plakken van je PlayStation 4 controller skin staan we voor je klaar.

Product details

Specificatie

Thema
Hout
Kleur
Multicolor

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu