Menu
Ronde Stickers op Rol - 100 stuks - 1 Ronde Stickers op Rol - 100 stuks - 2 Ronde Stickers op Rol - 100 stuks - 3 Ronde Stickers op Rol - 100 stuks - 4

Ronde Stickers op Rol - 100 stuks

Vanaf
€ 34,95 (incl. btw)

Maak stickers plakken nog makkelijker!

Rakel om gemakkelijk stickers aan te brengen
Totale optieprijs:

Op zoek naar eigen ontwerp stickers op rol? Stickermaster bied nu ook custom made stickers aan op rol, eenvoudig te plakken op al uw producten, kaarten, enveloppe, ter promotie of gewoon voor de fun! 

Ronde stickers op rol zijn UV-bestendig, voor binnen en buiten gebruik en eenvoudig te bevestigen. Begin direct met ontwerpen door te klikken op de knop hieronder en laat uw creativiteit op de vrije loop!

Let op: De geselecteerde aantallen worden uitgeleverd in hondertallen, selecteert u bijvoorbeeld aantal '4', dan ontvangt u 400 stickers.

Product ontwerp
Vergeet je ontwerp niet op te slaan voor je het aan je winkelwagen toevoegt
 • Maximaal 250 karakters
 • check

  Gratis bezorgd vanaf €30,- binnen NL

 • check

  Uitstekende klantenservice & hoogwaardige producten

 • check

  Bezorgd binnen 4 werkdagen

 • check

  Afhalen mogelijk, midden in NL

Omschrijving

Zelf online stickers ontwerpen en bestellen

Breng jouw creatieve ideeën tot leven in de vorm van een sticker met dit product van Stickermaster. Maak een sticker en ontwerp waarmee je bijvoorbeeld je fiets, auto, laptop of telefoon kan customizen. Het maken van ontwerpen van je eigen stickers is zeer eenvoudig. Je hebt absoluut geen grafische kennis nodig om een ontwerp van topkwaliteit neer te zetten en hieronder vindt je een duidelijk stappenplan om je op weg te helpen. 

Een belangrijk punt om rekening mee te houden is de kwaliteit van gebruikte afbeeldingen. Afbeeldingen van lage kwaliteit zijn een doorn in het oog van ieder ontwerp. Maar hoe weet je of een afbeelding van hoge kwaliteit is? Dit kan je zelf controleren door te kijken naar de hoeveel ruimte die de afbeelding in beslag neemt op de harde schijf van je computer. Houdt als vuistregel aan: hoe groter de afbeelding, hoe meer ruimte er in beslag wordt genomen en hoe beter de kwaliteit is. Voordat wij een ontwerp in behandeling nemen vindt er een kwaliteitscontrole plaats en word je geïnformeerd wanneer een foto niet aan de minimumeisen voldoet. Mocht je er niet helemaal uit komen of heb je vragen over het maken van een eigen ontwerp, neem dan gerust contact met ons op.

Zelf ontworpen stickers van topkwaliteit

Voordat we jouw ontwerp in productie nemen wordt deze altijd gecontroleerd door één van onze ervaren DTP'ers. Er wordt aandachtig gekeken naar de opmaak en de kwaliteit van de gebruikte afbeeldingen. Mochten er aandachtspunten naar boven komen dan wordt je hier altijd over geïnformeerd. Wanneer het ontwerp aan alle minimale eisen voldoet wordt deze drukklaar gezet en doorgestuurd naar de productie. Hierna sturen wij het door naar de productie afdeling. Stickermaster maakt alle stickers van start tot finish helemaal zelf. Op onze productie afdeling staat een team van sign specialisten klaar om voor jou aan de slag te gaan. Wij werken met digitale precisieprinters die gebruik maken van een acht-kleurensysteem. Hierdoor kunnen wij diepere, krachtigere kleuren drukken dan met het traditionele vier-kleurensysteem en komen alle details volledig tot hun recht. De stickers worden gedrukt op het door jouw gekozen materiaal. Wij werken uitsluitend met duurzame materialen. Indien er onder het kopje "Afwerking" een laminaat is gekozen plaatsen wij deze na het printen boven op de bedrukte sticker. Dit laminaat beschermt de print tegen kleine krasjes en verkleuring.

Eenvoudig zelf je eigen ontworpen stickers plakken

Het plakken van je eigen stickers is de laatste stap. In het begin lijkt dit misschien uitdagend, maar gelukkig valt dit ontzettend mee. Om je van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo goed mogelijk te helpen hebben wij een uitgebreide plakinstructie geschreven. Deze kan je vinden in het tabblad "BIJLAGEN" boven deze omschrijving.

Product details

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu