Menu

Wheelcover stickers

€ 39,95 (incl. btw)
Ontwerp je eigen wielcover sticker Maak je eigen wielcover sticker met onze ontwerptool! vele afmetingen mogelijk, diameter van 50 t/m 90cm, geef onder de cm aan . Snel en makkelijk te gebruiken! Upload een afbeelding...

Wheelcoverstickers bestellen bij Stickermaster

Heeft achter op uw Jeep of Land Rover een reserve wiel maar is deze lelijk, versleten of mist deze gewoon iets? Neem dan een kijkje in ons ruime assortiment wheelcover stickers. Wij hebben veel stoere, mooie en frisse ontwerpen van dieren, landschappen en steden voor op de wheel cover en ons assortiment zal alleen nog maar groter worden. Onze wheelcover stickers verfraaien de achterkant van uw auto en zorgt dat u op een positieve manier opvalt in het verkeer. Ook kunt u via deze manier reclame maken voor uw eigen bedrijf op een zeer voordelige en effectieve wijze.

Mocht u niks zien wat aansluit bij uw wensen dan kunt u altijd contact met ons opnemen en kunnen wij de wheelcover sticker helemaal naar uw wensen aanpassen. Dit geldt ook als u niet de juiste afmeting kunt vinden.

Ook kunt u nu bij Stickermaster zelf een wheelcover sticker ontwerpen via onze module. U hoeft alleen maar een afbeelding aan te leveren van de juiste kwaliteit. Deze afbeelding kan van alles zijn, van een foto van uw hond tot uw eigen bedrijfslogo.

Duurzame wheelcover sticker van hoge kwaliteit

Elke wheelcover sticker word in full colour gedrukt op duurzaam materiaal. Alle wheelcover stickers worden als afwerking gelamineerd met een transparante folie, dit zorgt voor een prettige uitstraling en beschermt de sticker. Alle wheelcover stickers zijn bestand tegen de weersinvloeden (regen, zon, sneeuw enz) en uiteraard kunt u ook gewoon door de wasstraat met de wheelcover sticker op uw auto. Vanwege de uitmuntende kwaliteit van het materiaal zal de wheelcover sticker lang mooi blijven en goed blijven zitten.

Lees meer

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu