Menu
- Ontwerp Je Eigen Xbox Series S Console Skin - 1 - Ontwerp Je Eigen Xbox Series S Console Skin - 2

- Ontwerp Je Eigen Xbox Series S Console Skin

€ 39,95 (incl. btw)

Maak stickers plakken nog makkelijker!

Rakel om gemakkelijk stickers aan te brengen
Totale optieprijs:

Niks kan jou nog van de gamewereld afleiden, behalve de Xbox Series S zelf. De Xbox Series S Console heeft een vrij saai uiterlijk. Om dit te verhelpen heeft Stickermaster Xbox Series S Console skin ontwikkeld. De Xbox Series S Console Skin heeft een perfecte pasvorm en is voorzien van een luxe matte afwerking.

Omdat iedereen anders is en een andere smaak heeft is bieden wij de optie om zelf een Xbox Series S Game Console Skin te ontwerpen. Lees verder om er achter te komen hoe dit werkt.

Afwerking
 • check

  Gratis bezorgd vanaf €30,- binnen NL

 • check

  Uitstekende klantenservice & hoogwaardige producten

 • check

  Bezorgd binnen 4 werkdagen

 • check

  Afhalen mogelijk, midden in NL

Volumekorting

Hoeveelheid Prijs Je bespaart
2 € 24,97 Tot € 29,96
10 € 19,98 Tot € 199,75
Omschrijving

Ontwerp Je Eigen Xbox Series S Console Skin

Maak je klaar voor snellere laadtijden, hogere resolutie, stabielere framerates en betere inputlatentie voor duizenden Xbox One-, Xbox 360- en Originele Xbox-games. Niks kan jou nog uit de gamewereld weghalen, behalve het saaie uiterlijk van de Xbox Series S. Om de Xbox Series S meer uitstraling te geven heeft Stickermaster de Xbox Series S Skin ontwikkeld. En omdat iedereen een andere smaak heeft is het mogelijk om je eigen Xbox Series S Console Skin te ontwerpen. Hier heb je geen grafische kennis voor nodig. Onze ontwerpmodule is gebruiksvriendelijk en hieronder staat een duidelijk stappenplan om je op weg te helpen.

Het maken van je eigen ontwerp werkt als volgt:

 • Scrol naar de onderkant van de pagina of klik op de knop "START HIER MET ONTWERP VAN JE EIGEN STICKER".
 • Hier zie je een roze lijntekening van de console. Dit is je ontwerp veld.
 • Links boven aan de module zie je 2 tabbladen staan, "TEKST" en "AFBEELDING".
 • In het tabblad "TEKST" kunnen teksten worden toegevoegd.
 • In het tabblad "AFBEELDING" kan je eigen foto`s uploaden en standaard afbeeldingen aan je ontwerp toevoegen.
 • Versleep teksten en afbeeldingen op de gewenste plek door te klikken en te slepen met de muis of door te drukken met de vinger en te slepen (mobiele gebruikers).
 • Verander zo nodig het formaat van het geselecteerde element. Dit doe je met de knoppen die rondom het element verschijnen.
 • Zorg er voor dat elementen die bij de randen van het ontwerpveld geplaatst worden altijd iets buiten de roze lijnen vallen.
 • Alles wat buiten de roze lijnen valt is overloop voor het snijden en zal niet zichtbaar zijn op het uiteindelijke product.
 • Wanneer het ontwerp naar wens is klik je op de knop "Aan winkelwagen toevoegen" om te bestellen.

Xbox Series S Game Console Skins op maat gemaakt met perfecte pasvorm

Stickermaster maakt alle Xbox Series S stickers zelf op onze productie afdeling. Hierdoor kunnen wij de beste prijs-kwaliteit verhouding bieden. Tijdens het ontwikkelen van de skins hebben wij de stickers veelvuldig getest op de daadwerkelijke handheld. Door grote nauwkeurigheid toe te passen zijn zelfs de kleinste gaatjes en de moeilijkste hoeken perfect in de pasvorm verwerkt. Ook is de pasvorm ontworpen om een zo`n groot mogelijk deel van de Xbox Series S te bedekken.

Xbox Series S Skin van topkwaliteit

Om een lange levensduur te kunnen garanderen gebruikt Stickermaster uitsluitend duurzame materialen voor het produceren van Xbox Series S stickers. De stickers bestaan uit 2 verschillende lagen, namelijk de sticker zelf en een transparante beschermlaag. De sticker is gemaakt van een hoogwaardige vinyl waarop met een digitale precisieprinter de afbeelding wordt gedrukt. Stickermaster werkt met een acht-kleurensysteem. Hierdoor kunnen wij diepere, krachtigere kleuren drukken dan met het traditionele vier-kleurensysteem en komen de kleinste details tot leven. Bovenop de sticker wordt een transparante laminaat aangebracht. Deze folie heeft een luxe matte afwerking die de sticker niet alleen mooier maakt, maar ook bescherming biedt tegen krassen en verkleuring.

Zelf je eigen Xbox Series S Skin plakken

Het plakken van een skin op jouw Xbox Series S lijkt misschien uitdagend. Gelukkig valt dit ontzettend mee. Zolang je een beetje geduld hebt en rustig blijft zal je tot een prachtig eindresultaat komen. Voordat je begint met plakken is het belangrijk dat de Switch goed schoon is. Neem daarvoor de console eerst af met een alcoholdoekje en maak hem vervolgens droog met een zachte (microvezel)doek.

Nu de Nintendo helemaal schoon is kun je gaan beginnen met plakken. Trek voorzichtig een deel van de skin van het velletje af en positioneer deze met twee handen op de controller. Wanneer de sticker op de juiste plek zit kan je gaan beginnen deze vast te plakken. Wrijf de sticker voorzichtig van links naar rechts vast zodat er geen kreukels of luchtbellen verschijnen. Loop de sticker even na ter controle. Mocht je een foutje tegenkomen dan is het vaak nog mogelijk om de sticker gedeeltelijk los te trekken en deze opnieuw vast te plakken. Herhaal deze stappen met de rest van de skin en jouw Xbox Series S is helemaal klaar voor gebruik.

Bij vragen over het ontwerpen of plakken van je Xbox Series S skin staan we voor je klaar.

Let op, in verband met de afmeting van de sticker is het alleen mogelijk om het via pakketpost te versturen. Verzending is daarom pas gratis vanaf €50.

Product details

Specificatie

Thema
Eigen ontwerp

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu