Menu
- Ontwerp je eigen Xbox Series S Controller Skin - 1 - Ontwerp je eigen Xbox Series S Controller Skin - 2

- Ontwerp je eigen Xbox Series S Controller Skin

€ 14,95 (incl. btw)

Maak stickers plakken nog makkelijker!

Rakel om gemakkelijk stickers aan te brengen
Totale optieprijs:

Op het gebied van gamen is de Xbox Series S de nieuwste sensatie. De vernieuwde hardware zorgt voor ongekend mooie beelden en je gaat helemaal op in de gamewereld. Na een intensieve game sessie leg je de Xbox controller terug op z'n plek, en dan zie je het. Die saaie witte controller. De Xbox gamepad ligt erg fijn in de hand alleen laat het design nog wat te wensen over. Gelukkig heeft Stickermaster hier een makkelijke en voordelige oplossing voor. De Xbox Series S Controller Skins.

Met deze stickers maak je in een oogwenk een echte eyecatcher van jouw controller. Omdat smaken verschillen is het bij Stickermaster mogelijk om je eigen design voor de Xbox Series S gamepad te maken met onze ontwerpmodule. Lees hieronder verder voor meer uitleg over het ontwerpen van een eigen joystick skin.

Afwerking
 • check

  Gratis bezorgd vanaf €30,- binnen NL

 • check

  Uitstekende klantenservice & hoogwaardige producten

 • check

  Bezorgd binnen 4 werkdagen

 • check

  Afhalen mogelijk, midden in NL

Volumekorting

Hoeveelheid Prijs Je bespaart
2 € 9,34 Tot € 11,21
10 € 7,48 Tot € 74,75
Omschrijving

Ontwerp Je Eigen Xbox Series S Controller Skin

Gamen was nog nooit zo spectaculair. De nieuwe Xbox Series S beschikt over de nieuwste hardware waardoor jouw games er uit zien als nooit te voren. Tijdens een gamesessie wordt je volledig opgezogen door de gamewereld. Ook ligt de nieuwe controller fenomenaal in de hand. Alleen laat het uiterlijk van de controller nog wat te wensen over. Daarom heeft Stickermaster de Xbox Series S Controller Skins ontwikkeld. Omdat smaken verschillen is het bij Stickermaster mogelijk om je eigen design voor de Xbox Series S gamepad te maken met onze ontwerpmodule.

Het maken van je eigen ontwerp werkt als volgt:

 • Scrol naar de onderkant van de pagina of klik op de knop "START HIER MET ONTWERP VAN JE EIGEN STICKER".
 • Hier zie je een roze lijntekening van de controller. Dit is je ontwerp veld.
 • Links boven aan de module zie je 2 tabbladen staan, "TEKST" en "AFBEELDING".
 • In het tabblad "TEKST" kunnen teksten worden toegevoegd.
 • In het tabblad "AFBEELDING" kan je eigen foto's uploaden en standaard afbeeldingen aan je ontwerp toevoegen.
 • Versleep teksten en afbeeldingen op de gewenste plek door te klikken en te slepen met de muis of door te drukken met de vinger en te slepen (mobiele gebruikers).
 • Verander zo nodig het formaat van het geselecteerde element. Dit doe je met de knoppen die rondom het element verschijnen.
 • Zorg er voor dat elementen die bij de randen van het ontwerpveld geplaatst worden altijd iets buiten de roze lijnen vallen.
 • Alles wat buiten de roze lijnen valt is overloop voor het snijden en zal niet zichtbaar zijn op het uiteindelijke product.
 • Wanneer het ontwerp naar wens is klik je op de knop "Aan winkelwagen toevoegen" om te bestellen.

Een belangrijk punt om op te letten tijdens het ontwerpen is de kwaliteit van de gebruikte afbeeldingen.

Afbeeldingen van lage kwaliteit zijn een doorn in het oog van ieder ontwerp. Maar hoe weet je of een afbeelding van hoge kwaliteit is? Dit kan je zelf controleren door te kijken naar de hoeveel ruimte die de afbeelding in beslag neemt op de harde schijf van je computer. Houdt als vuistregel aan: hoe groter de afbeelding, hoe meer ruimte er in beslag wordt genomen en hoe beter de kwaliteit is. Voordat wij een ontwerp in behandeling nemen vindt er een kwaliteitscontrole plaats en word je geïnformeerd wanneer een foto niet aan de minimumeisen voldoet. 

Mocht je er niet helemaal uit komen of heb je vragen over het maken van een eigen ontwerp, neem dan gerust contact met ons op.

Op maat gemaakte Xbox Series S Controller Skins met perfecte pasvorm

Alle Xbox Series S joystick skins worden door Stickermaster zelf gemaakt in onze productiehal. Hierdoor kunnen wij stickers van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbieden. De pasvorm van de Xbox Series S Controller Skins is uitgebreid getest op de daadwerkelijke joystick. Tijdens de ontwikkeling van de joystick skins zijn met de kleinste details rekening gehouden. Hierdoor zitten alle uitsparingen voor de knoppen op exact de juiste plek. Ook is de pasvorm zo ontworpen dat het maximale oppervlakte van de controller wordt bedekt.

Zelf een Skin op jouw Xbox Series S Controller plakken

Het plakken van een skin op jouw Xbox Series S controller lijkt in het begin misschien een uitdaging. Gelukkig valt dit reuze mee en zolang je rustig blijft en een beetje geduld hebt zal je tot een prachtig eindresultaat komen. Voordat je begint met plakken is het belangrijk dat de gamepad goed schoon is. Dit bereik je door de gamepad eerst af te nemen met een alcoholdoekje en vervolgens te drogen met een zachte (microvezel)doek.

Als de joystick helemaal schoon is kan je beginnen met plakken. Trek voorzichtig een deel van de skin van het velletje af en positioneer deze met twee handen op de controller. Wanneer de sticker op de juiste plek zit kun je beginnen deze vast te plakken. Wrijf de sticker voorzichtig van links naar rechts vast zodat er geen kreukels of luchtbellen verschijnen. Loop de sticker even na ter controle. Mocht je een foutje tegenkomen dan is het vaak nog mogelijk om de sticker gedeeltelijk los te trekken en deze opnieuw vast te plakken. Herhaal deze stappen met de rest van de skin en jouw Xbox Series S controller is helemaal klaar voor gebruik.

Mocht je nog vragen hebben over het plakken van de skin dan staan we voor je klaar.

Product details

Specificatie

Thema
Eigen ontwerp
Beoordelingen (1)
M Duursma
Geverifieerde aankoop
15-12-2021

Klant heeft geen details geschreven

Was deze review nuttig? ja Nee

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu