Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Autoreclame

Uw bedrijfswagen is uw rijdende visitekaartje waarmee u veel (potentiële) klanten kunt bereiken. Stickermaster verzorgt goede, opvallende en professionele autobelettering op uw auto, aanhanger, bakwagen of vrachtwagen. Voor alle vormen van autoreclame bent u bij ons aan het juiste adres. Van eenvoudige belettering tot volledige carwrapping: Stickermaster denkt met u mee van ontwerp tot uitvoering.

Wij hebben volop kennis en ervaring in huis voor zowel de vormgeving, het printen als het aanbrengen van uw autoreclame. Bekijk de voorbeelden in ons portfolio en neem contact met ons op voor advies op maat of een offerte-aanvraag.

Wilt u graag reclame maken op uw (bedrijfs)auto? Stickermaster biedt oneindige mogelijkheden. Wij kunnen elk aangeleverd ontwerp omzetten tot hoogwaardige autoreclame, maar nemen ook net zo lief het ontwerpproces van u over. U kunt ervoor kiezen uw stickers zelf aan te brengen, maar uiteraard kunt u dit ook aan ons overlaten. Stickermaster ontzorgt!

De mogelijkheden voor autoreclame zijn eindeloos. Denk aan bumperstickers, decoratiestickers, logostickers, kentekenstickers, nummerstickers, wheelcoverstickers, wielnaafstickers enz. Maar wilt u echt opvallen, dan kiest u natuurlijk voor een volledige carwrap. Uiteraard bieden we deze dienstverlening niet alleen voor uw (bedrijfs)auto, maar ook voor andere voertuigen zoals boten, fietsen, motors, scooters, aanhangers, bakwagens, vrachtwagens enz.

 

Wij printen autostickers full colour in hoogwaardig vinyl. De stickers worden standaard gelamineerd met een transparante folie die beschermt tegen beschadiging. Ze zijn UV- en waterproof en dus weer- en wasstraat-bestendig. Onze stickers hebben door de manier van produceren een lange levensduur. Mocht u op een gegeven moment toch toe zijn aan een nieuwe huisstijl of een ander ontwerp, dan is het voor Stickermaster geen probleem de oude bestickering te vervangen voor nieuwe.

Stickermaster plakt zowel op locatie als in ons eigen pand in Hattemerbroek. Het beplakken van complete wagenparken gebeurt vaak op locatie, maar ons pand biedt voldoende ruimte om uw auto, aanhanger of bakwagen naar binnen te rijden voor beplakking. We bieden zelfs de mogelijkheid: klaar terwijl u wacht. Bekijk de voorbeelden in ons portfolio en neem contact met ons op voor advies op maat of een offerte-aanvraag.

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu