Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Bier etiket maken

Bier etiket maken - 1
 • Bier etiket maken - 1

Eigen bier etiket maken bij Stickermaster.nl

Ben jij op zoek naar een mooi & origineel cadeau of geschenk maar kan je dit nooit op tijd vinden? Of brouw jij je eigen bier en wil je dit mooie, uitdagende proces de finishing touch geven?

Via dit product stel je eenvoudig je eigen bier etiketten samen. Je hebt de keuze uit 12 verschillende vormen en 2 unieke afwerkingen. Zo heb je altijd een uniek bier label die volledig aan jouw wensen voldoet. Na het kiezen van jouw vorm en afwerking kan je met onze gebruiksvriendelijke ontwerpmodule het design gaan maken. Lees hier onder verder voor een uitgebreid stappenplan voor het maken van je eigen ontwerp.

Vanaf
€ 8,95 (incl. btw)

Volumekorting

Hoeveelheid Prijs Je bespaart
2 € 5,65 Tot € 0,60
5 € 5,50 Tot € 2,23
10 € 5,36 Tot € 5,95
25 € 5,06 Tot € 22,31
50 € 4,76 Tot € 59,50
100 € 4,46 Tot € 148,75
250 € 4,17 Tot € 446,25
500 € 3,57 Tot € 1.190,00
1000 € 2,98 Tot € 2.975,00
Omschrijving

Bier etiket maken met eigen ontwerp, perfect als cadeau

Het vinden van een leuk en origineel cadeau kan best lastig zijn. Wat moet je iemand nou geven? Iets dat jij zelf hebt ontworpen natuurlijk! Maak eenvoudig je eigen bier etiketten bij Stickermaster en jij hebt altijd een uniek geschenk. Brouw jij je eigen bier en wil je graag je eigen labels op de flesjes? Ook dan is dit product voor jou een uitkomst. Hieronder staat een duidelijk stappenplan om je op weg te helpen met onze ontwerpmodule. Je hebt absoluut geen grafische kennis nodig om een ontwerp van topkwaliteit neer te zetten. Een belangrijk punt om rekening mee te houden is de kwaliteit van gebruikte afbeeldingen. Afbeeldingen van lage kwaliteit zijn een doorn in het oog van ieder ontwerp. Maar hoe weet je of een afbeelding van hoge kwaliteit is? Dit kan je zelf controleren door te kijken naar de hoeveel ruimte die de afbeelding in beslag neemt op de harde schijf van je computer. Houdt als vuistregel aan: hoe groter de afbeelding, hoe meer ruimte er in beslag wordt genomen en hoe beter de kwaliteit is. Voordat wij een ontwerp in behandeling nemen vindt er een kwaliteitscontrole plaats en word je geïnformeerd wanneer een foto niet aan de minimumeisen voldoet. Mocht je er niet helemaal uit komen of heb je vragen over het maken van een eigen ontwerp, neem dan gerust contact met ons op.

De labels worden per stuk aangeboden en heeft u er meer nodig dan kunt u gebruik maken van onze super voordelige staffelkorting met een korting oplopend tot wel 50%.

Het maken van je eigen ontwerp werkt al volgt:

 • Kies het aantal etiketten dat je wenst te ontvangen.
 • Kies uit 1 van de 12 vormen.
 • Selecteer de gewenste afwerking.
 • Scrol naar de onderkant van de pagina of klik op de knop "START HIER MET ONTWERP VAN JE EIGEN STICKER".
 • Hier zie je een roze lijntekening van het etiket. Dit is je ontwerp veld.
 • Links boven aan de module zie je 2 tabbladen staan, "TEKST" en "AFBEELDING".
 • In het tabblad "TEKST" kunnen teksten worden toegevoegd.
 • In het tabblad "AFBEELDING" kan je eigen foto's uploaden en standaard afbeeldingen aan je ontwerp toevoegen.
 • Versleep teksten en afbeeldingen op de gewenste plek door te klikken en te slepen met de muis of door te drukken met de vinger en te slepen (mobiele gebruikers).
 • Verander zo nodig het formaat van het geselecteerde element. Dit doe je met de knoppen die rondom het element verschijnen.
 • Zorg er voor dat elementen die bij de randen van het ontwerpveld geplaatst worden altijd iets buiten de roze lijnen vallen.
 • Alles wat buiten de roze lijnen valt is overloop voor het snijden en zal niet zichtbaar zijn op het uiteindelijke product.
 • Wanneer het ontwerp naar wens is klik je op de knop "Aan winkelwagen toevoegen" om te bestellen.

Bier etiketten met de perfecte pasvorm

Bierflesjes zijn er in allerlei verschillende soorten, vormen en maten. Stickermaster houdt hier rekening mee door van de meest gangbare maten gebruik te maken. Hierdoor passen onze bierlabels op de meeste flessen. Om er zeker van te kunnen zijn dat het label op jouw fles past volgt hier een opsomming van alle afmetingen van de verschillende vormen.

Vorm  Afmeting (BxH)                                            VormAfmeting (BxH)
Rechthoek         5,5 x 9 cm         Schild         5,5 x 9 cm
Afgeronde rechthoek5,5 x 9 cmKlok5,5 x 9 cm
Ovaal5,5 x 9 cmHart5,5 x 7 cm
Golvende rechthoek5,5 x 8,5 cmBanier5,5 x 9 cm
Ruit5,5 x 9 cmHalf ronde rechthoek5,5 x 9 cm
Zeshoek5,5 x 9 cmWolk5,5 x 7 cm

Bier etiketten van topkwaliteit

Stickermaster maakt alle bier labels van start tot finish helemaal zelf. In onze productie hal staat er een team aan sign specialisten klaar om voor jou aan de slag te gaan. Nadat jouw bestelling bij ons binnen komt wordt het ontwerp eerst gecontroleerd door één van onze ervaren DTP'ers. Er wordt aandachtig gekeken naar de opmaak en de kwaliteit van de gebruikte afbeeldingen. Indien er een aandachtspunt wordt geconstateerd nemen wij altijd contact met u op. Wanneer het ontwerp aan alle minimale eisen voldoet wordt deze drukklaar gezet en doorgestuurd naar de productie. Wij werken met digitale precisieprinters die gebruik maken van een acht-kleurensysteem. Hierdoor kunnen wij diepere, krachtigere kleuren drukken dan met het traditionele vier-kleurensysteem en komen alle details volledig tot hun recht. De etiketten worden gedrukt op een hoogwaardige vinyl. Hier bovenop plaatsen wij na het printen een transparante laminaat met een glanzende of matte afwerking aan de hand van uw keuze. Dit laminaat beschermt de print tegen kleine krasjes en verkleuring. Hierdoor zijn de labels ontzettend duurzaam.

Eenvoudig zelf je eigen bier etiketten plakken

Het plakken van je eigen bier etiket is de laatste stap. In het begin lijkt dit misschien uitdagend, maar gelukkig valt dit ontzettend mee. Om je van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo goed mogelijk te helpen hebben wij een uitgebreide plakinstructie geschreven. Deze kan je vinden in het tabblad "BIJLAGEN" boven deze omschrijving.

Product details
Bijlagen
Plakinstructie stickers
Een uitgebreide plakinstructie die in detail uitlegt hoe je het beste een sticker kan plakken. Incl. benodigdheden en handige tips!
Downloaden (69.71k)
Beoordelingen (1)
Björn Kommeren
Geverifieerde aankoop
03-07-2021

Levertijd was wat langer dan verwacht door een fout. Voor de rest goeie kwaliteit

Was deze review nuttig? ja Nee

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu