Menu

Kenteken stickers motor

€ 4,95 (incl. btw)
Vlag Italië Kentekenplaat sticker Bestel er 1 en krijg er 2! Afmeting: 19 cm x 1,6 cm Past precies onder de nummerplaat!
€ 4,95 (incl. btw)
Vlag België Kentekenplaat sticker Bestel er 1 en krijg er 2! Afmeting: 19 cm x 1,6 cm Past precies onder de nummerplaat!

Motor kenteken sticker met eigen tekst

Personaliseer jouw motor met een eigen ontworpen kentekenplaat sticker! Vul je eigen tekst of nummer in en plak deze op jouw motor. Voorzie je kentekenplaat houder van een sticker met eigen tekst en logo's. Ideaal als reclame voor bedrijven en cosmetisch mooi voor particulieren. De nummerplaat stickers zijn gemakkelijk aan te brengen op een kentekenplaat houder of op het achter spatbord. De stickers zijn beschikbaar in normale glanzende uitvoering en in een reflecterende uitvoering.

LET OP: Kenteken stickers kunnen officiële kentekenplaten niet vervangen en worden niet erkent. Het gebruik van kenteken stickers is geheel op eigen risico.

Kentekenstickers van hoge kwaliteit online bestellen

Alle kenteken stickers worden gemaakt van hoogwaardig materiaal. Wij brengen op elke kentekensticker een transparante beschermlaag aan. Dit geeft de sticker een mooie glanzende afwerking en beschermt tegen verkleuren. Hierdoor zijn de stickers bestand tegen elk soort weer en kan u het hele jaar lang genieten van uw aankoop.

Lees meer

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu