Menu

Kentekenstickers

€ 12,95 (incl. btw)
Kentekensticker aanhanger Grote Aanhanger Kentekensticker Afmeting 52cm lang en ca. 11cm hoogNummerbord sticker eigen nummerNu ook reflecterend mogelijk.
€ 12,95 (incl. btw)
Grote Oldtimer Kentekensticker Afmeting 52cm lang en ca. 11cm hoogNummerbord sticker eigen nummer
€ 6,95 (incl. btw)
Rijdersnaam Sticker Arial met vlag Stoere rijdersnaam sticker in lettertype arial met vlag voor op de auto. Plak je naam op het raam van de auto net als bij rally rijders. Voordat je het artikel in je winkelmand kan...
€ 2,95 (incl. btw)
Kentekensticker Eigen Tekst Kentekensticker met je eigen tekstAfmeting 47cm lang en ca. 1,6cm hoogDe Nummerbord sticker is van hoge kwaliteit en geprint op een zwarte ondergrond met witte letters.
€ 3,95 (incl. btw)
Kentekensticker Eigen Tekst Kentekensticker met je eigen tekst of logo/afbeeldingAfmeting 47cm lang en ca. 1,6cm hoogDe Nummerbord sticker zijn van Hoge kwaliteit / Fullcolor geprint en als bescherming voorzien met...
€ 4,95 (incl. btw)
Zwarte NL kentekenplaat sticker. 2 stickers per set. Afmeting 10 x 4,5cm, perfect om over de bestaande blauwe versie te plakken! (let op, wordt niet gezien als een officiele kentekenplaat door het RDW)
€ 4,95 (incl. btw)
Vlag Italie Kentekenplaat stickerBestel er 1 en krijg er 2!Afmeting 47cm lang en ca. 1,6cm hoogPast precies onder de nummerplaat!
€ 5,95 (incl. btw)
Vlag Nederland Kentekenplaat stickerBestel er 1 en krijg er 2!Afmeting 47cm lang en ca. 1,6cm hoogPast precies onder de nummerplaat!
€ 9,95 (incl. btw)
Luxe Chrome Kentekenplaat stickerEigen Tekst of Bedrijfsnaam kentekenstickerEcht de Chrome/zilvere Spiegeling!Bestel er 1 en krijg er 2!Afmeting 47cm lang en ca. 1,6cm hoog
€ 4,95 (incl. btw)
Vlag België Kentekenplaathouder stickerBestel er 1 en krijg er 2!Afmeting 47cm lang en ca. 1,6cm hoogPast precies onder de nummerplaat!
€ 4,95 (incl. btw)
Zwarte NL kentekenplaat sticker. 2 stickers per set. Afmeting 10 x 4,5cm, perfect om over de bestaande blauwe versie te plakken! (let op, wordt niet gezien als een officiele kentekenplaat door het RDW)

Op zoek naar hoogwaardige kentekenstickers? Ontdek ons assortiment bij Stickermaster.nl!

Ben je op zoek naar kentekenstickers om je voertuig een persoonlijk tintje te geven? Bij Stickermaster.nl hebben we een uitgebreide collectie kentekenstickers die perfect zijn om je kentekenplaat te personaliseren en te onderscheiden van andere voertuigen op de weg.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele sticker of een opvallende graphic, wij hebben voor elk wat wils. Ontdek nu ons assortiment kentekenstickers en geef je voertuig een unieke en gepersonaliseerde uitstraling!

Onze kentekenstickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl materiaal dat duurzaam is en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en laten geen lijmresten achter bij het verwijderen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren, lettertypes en stijlen, zodat je de perfecte sticker kunt vinden die past bij jouw persoonlijke smaak en stijl. Bestel vandaag nog je kentekenstickers bij Stickermaster.nl en geef je voertuig een unieke en gepersonaliseerde uitstraling!

Waarom zou ik kentekenstickers gebruiken?

Kentekenstickers zijn een eenvoudige en betaalbare manier om je voertuig te personaliseren en te onderscheiden van andere voertuigen op de weg. Ze kunnen worden gebruikt om je kentekenplaat een unieke en gepersonaliseerde uitstraling te geven, en kunnen ook dienen als een vorm van zelfexpressie.

Hoe breng ik kentekenstickers aan op mijn voertuig?

Het aanbrengen van kentekenstickers is eenvoudig en kan in een paar eenvoudige stappen worden gedaan. Reinig eerst het oppervlak van je kentekenplaat grondig om vuil en vet te verwijderen. Meet vervolgens zorgvuldig de plaatsing van de sticker en markeer de gewenste positie met behulp van afplaktape. Verwijder de achterkant van de sticker en breng deze voorzichtig aan op het oppervlak van je kentekenplaat, beginnend vanaf één kant en geleidelijk aan werkend naar de andere kant. Druk stevig op de sticker om eventuele luchtbellen te verwijderen en zorg ervoor dat hij goed vastzit. Verwijder tot slot de afplaktape en laat de sticker drogen voordat je het voertuig weer gebruikt.

Zijn kentekenstickers legaal?

In de meeste landen zijn kentekenstickers toegestaan zolang ze geen essentiële informatie op de kentekenplaat verbergen, zoals het kentekennummer of de regioaanduiding. Het is belangrijk om de lokale wetgeving te controleren voordat je kentekenstickers aanbrengt om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de wettelijke vereisten.

Zijn kentekenstickers duurzaam?

Ja, onze kentekenstickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl materiaal dat duurzaam is en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder regen, sneeuw, zonlicht en temperatuurwisselingen. Hierdoor blijven ze lang mooi en helder, zelfs bij dagelijks gebruik en blootstelling aan de elementen.

Lees meer

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu