Menu

Kentekenstickers

€ 1,95 (incl. btw)
Ontwerp je eigen autostickers stickers , kies je afmeting en vorm. Upload je eigen logo.
€ 12,95 (incl. btw)
Kentekensticker aanhanger Grote Aanhanger Kentekensticker Afmeting 52cm lang en ca. 11cm hoogNummerbord sticker eigen nummerNu ook reflecterend mogelijk.
€ 12,95 (incl. btw)
Grote Oldtimer Kentekensticker Afmeting 52cm lang en ca. 11cm hoogNummerbord sticker eigen nummer
€ 6,95 (incl. btw)
Rijdersnaam Sticker Arial met vlag Stoere rijdersnaam sticker in lettertype arial met vlag voor op de auto. Plak je naam op het raam van de auto net als bij rally rijders. Voordat je het artikel in je winkelmand kan...
€ 2,95 (incl. btw)
Kentekensticker Eigen Tekst Kentekensticker met je eigen tekstAfmeting 47cm lang en ca. 1,6cm hoogDe Nummerbord sticker is van hoge kwaliteit en geprint op een zwarte ondergrond met witte letters.
€ 3,95 (incl. btw)
Kentekensticker Eigen Tekst Kentekensticker met je eigen tekst of logo/afbeeldingAfmeting 47cm lang en ca. 1,6cm hoogDe Nummerbord sticker zijn van Hoge kwaliteit / Fullcolor geprint en als bescherming voorzien met...
€ 4,95 (incl. btw)
Zwarte NL kentekenplaat sticker. 2 stickers per set. Afmeting 10 x 4,5cm, perfect om over de bestaande blauwe versie te plakken! (let op, wordt niet gezien als een officiele kentekenplaat door het RDW)
€ 4,95 (incl. btw)
Vlag Italie Kentekenplaat stickerBestel er 1 en krijg er 2!Afmeting 47cm lang en ca. 1,6cm hoogPast precies onder de nummerplaat!
€ 5,95 (incl. btw)
Vlag Nederland Kentekenplaat stickerBestel er 1 en krijg er 2!Afmeting 47cm lang en ca. 1,6cm hoogPast precies onder de nummerplaat!
€ 9,95 (incl. btw)
Luxe Chrome Kentekenplaat stickerEigen Tekst of Bedrijfsnaam kentekenstickerEcht de Chrome/zilvere Spiegeling!Bestel er 1 en krijg er 2!Afmeting 47cm lang en ca. 1,6cm hoog
€ 4,95 (incl. btw)
Vlag België Kentekenplaathouder stickerBestel er 1 en krijg er 2!Afmeting 47cm lang en ca. 1,6cm hoogPast precies onder de nummerplaat!
€ 4,95 (incl. btw)
Zwarte NL kentekenplaat sticker. 2 stickers per set. Afmeting 10 x 4,5cm, perfect om over de bestaande blauwe versie te plakken! (let op, wordt niet gezien als een officiele kentekenplaat door het RDW)

Kentekensticker met eigen tekst

Vele grappige teksten voor op je nummerplaat. kentekenstickers kan je bij ons ook zelf ontwerpen met jouw eigen naam, grappige of serieuse teksten, sticker kenteken ook met bedrijf logo. kentekenstickers ofwel autostickers kunnen makkelijk op het nummerbord aangebracht worden van de auto. wie wil er nou niet een grappige tekst achterop de kentekenplaatsticker. Voor bedrijven is het een goedkope manier om de bedrijfsnaam achterop te plakken. De kentekenplaat stickers is in vele kleuren leverbaar. Wil je het eigen logo van het bedrijf op de nummerplaat, stuur ons dan een email. nummerbord stickers voor particulieren en bedrijven. Kentekenplaatstickers met eigen tekst, kentekenplaathouder tekst in vele kleuren leverbaar. Ook leveren wij grote kentekens voor de oldtimer of aanhanger. Nu ook leverbaar de kenteken met eigen naam. Stickers kenteken 2 stuks met eigen tekst vanaf € 6,95, tekst sticker nummerbord voor bedrijf of particulier.

Ontwerp uw kentekensticker

Deze kenteken sticker kunt u bij ons naar eigen smaak ontwerpen, kies uw eigen kleur van de ondergrond of tekst en vul uw gewenste slogan of website in. Tevens hebben wij flinke staffelkortingen als u meerdere kenteken stickers besteld. Zie in onderstaande youtube filem het resultaat

Lees meer

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu