Niet ontvlambare stof Pictogramsticker Eigen Tekst
  • Niet ontvlambare stof Pictogramsticker Eigen Tekst

Niet ontvlambare stof Pictogramsticker Eigen Tekst

€ 0,60
Inclusief belasting

Niet ontvlambare stof Leidingmarkering pictogramsticker eigen tekst

Niet ontvlambare stof pictogramsticker, pictogramstickers voor uw bedrijf! De pictogramsticker leidingmarkering zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Elke waarschuwing pictogramsticker wordt fullcolour geprint op vinyl, waardoor ze UV- en waterbestendig zijn.

Product personalisatie bekijken

Sla je aanpassing eerst op voordat je het product aan je winkelwagen toevoegt
  • Max. 250 karakters
Afmeting Leidingmarkeringsticker
Aantal

Accessoires

Spoedverzending
Spoedverzending
€ 10,00
Stickermaster Microvezeldoekje
Stickermaster Microvezeldoekje
€ 2,95
Stickermaster Rakel
Stickermaster Rakel
€ 2,95

Leidingmarkering niet ontvlambare stof eigen tekst pictogramstickers

Leidingmarkering wordt toegepast om primair gevaarlijke stoffen in leidingen aan te duiden. Daarnaast kunnen niet gevaarlijke stoffen zoals utitiliteitsleidingen in een zelfde stijl worden gemarkeerd. Dit laatste zorgt ervoor dat er geen misverstanden zullen ontstaan bij ongemarkeerde leidingen. Gedurende operationale en onderhoudswerkzaamheden draagt leidingmarkering bij aan de veiligheid door inzicht te verschaffen in de installatie.  In deze categorie vindt u onder andere pictrogrammen voor blusmiddelen stickers, ontvlambare stof stickers en zuren stickers. De pictogramstickers leidingmarkering, fullcolour geprint op vinyl.

 

Niet ontvlambare stof pictogramsticker

Niet ontvlambare stof sticker met eigen tekst. De pictogram Niet ontvlambare stof kan gebruikt worden als raamsticker, deursticker, muursticker of op verschillende apparaten en machines. Deze sticker is makkelijk aan te brengen op gladde oppervlakten.

 

Zorg dat de veiligheid geborgd is met deze leidingmarkering pictogramstickers.

 

Afmetingen

De stickers zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

 

100 x 12mm

200 x 24mm

300 x 36mm

400 x 48mm

Wenst u een pictogram sticker in een andere maat of kleur? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

 

Kwaliteit

Al onze stickers worden fullcolour geprint op een hoogwaardig vinyl, wat de stickers UV- en waterproof maakt. Dit garandeert een lang levensduur.