Menu

Playstation 4 Light Bar Skins

€ 4,95 (incl. btw)
Ontwerp Je Eigen Playstation 4 Light Bar Skin, gemaakt voor jouw DualShock 4 controller! De PS4 controller lichtbalk skins worden gespoten op speciaal folie dat de hele lichtbalk afdekt en alleen het gekozen logo laat...

Playstation 4 Controller Light Bar Skins

Stickers op maat gemaakt voor de Dual Shock 4. Met de PS4 Controller Lichtbalk skins wordt je controller uniek en speciaal! De Playstation 4 Light Bar stickers worden geprint op speciale sticker folie die de hele lichtbalk afdekt met zwart en alleen het gekozen logo laat doorschijnen.

Duurzame game stickers van hoge kwaliteit

Alle gamestickers worden in full colour geprint op duurzaam materiaal. Daarna worden deze uitgesneden en per vel geleverd. Daarna hoeft u alleen de delen van de console skin van het vel te pellen en dan kan deze worden aangebracht. Bij Stickermaster staan wij achter onze producten en daarom brengen wij op allegamestickers een hoogwaardige lamineerlaag aan. Dit is een transparante folie die over de sticker word aangebracht. Dit garandeerd een lange levensduur van de sticker. De lamineerlaag beschermt de gamesticker namelijk tegen krassen en slijtage. Ook zullen de kleuren van uw console skin lang mooi blijven.

Voor vragen zijn wij altijd per mail bereikbaar op:

info@stickermaster.nl

Lees meer

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu