Menu
3D Doming Sticker Maken - 1

3D Doming Sticker Maken

Vanaf
€ 29,95 (incl. btw)

Maak stickers plakken nog makkelijker!

Rakel om gemakkelijk stickers aan te brengen
Totale optieprijs:

Ben je op zoek naar een unieke, opvallende manier om jouw merk, bedrijf, logo of creatieve project op de kaart te knallen? Met Doming Stickers steek je met kop en schouders uit boven de massa van gewone platte stickers. De 3D Stickers worden namelijk voorzien van Doming. Doming is een andere benaming voor epoxy hars. Deze epoxy wordt over normale stickers gegoten waardoor er een 3D effect ontstaat. Dit in combinatie met jouw eigen ontwerp en specificaties creëert een uniek product dat van iedereen de aandacht opeist. Lees hieronder verder voor een uitgebreide uitleg over het samenstellen van jouw eigen Doming Stickers.

 • check

  Gratis bezorgd vanaf €30,- binnen NL

 • check

  Uitstekende klantenservice & hoogwaardige producten

 • check

  Bezorgd binnen 4 werkdagen

 • check

  Afhalen mogelijk, midden in NL

Omschrijving

3D Doming Stickers ontwerpen en bestellen

Wil jij op een unieke manier jouw logo, bedrijf, creatieve project of logo onder de aandacht brengen? Met 3D Stickers kan jij je op een eenvoudige manier differentiëren van de massa. De 3D Stickers worden namelijk met Doming overgoten. Doming is een andere term voor epoxy hars. Deze epoxy wordt over reguliere sticker heen gegoten en krijgt daarna de kans om uit te harden. Wanneer de Doming droog is ontstaat er een 3D effect op de stickers. Dit effect in combinatie met jouw eigen ontwerp en gekozen opties creëert een uniek product waarmee jij alle aandacht kan opeisen. Voor het samenstellen van eigen Doming Stickers kan je het stappenplan hieronder volgen,

 • Helemaal bovenaan vindt je als eerste de prijs. Deze verandert automatisch aan de hand van de door jouw gekozen opties.
 • Onder het kopje "Vorm" kan je kiezen welke vorm de sticker moet krijgen. Doming Stickers hebben altijd ronde hoekjes. Dit garandeert een mooie verspreiding van de epoxy.
 • Onder het kopje "Afmeting" kies je de gewenste breedte en hoogte in van de sticker. Let op dat de verhouding overeenkomt met jouw aangeleverde ontwerp.
 • Als laatste kies je hoeveel stickers je wilt bestellen. De minimale afname is 10 stuks en bij grotere aantallen wordt er automatisch korting toegepast.

Nadat je alles aangepast naar jouw voorkeuren kan je het ontwerp uploaden. Zorg er altijd voor dat het ontwerp van een zo'n hoog mogelijke kwaliteit is. Hoe hoger de kwaliteit, hoe mooier het eindresultaat. Ben je er niet zeker van of het ontwerp aan de minimale kwaliteitseisen voldoet? Dan zijn er een paar dingen die je kan controleren.

 • Heeft de DPI een waarde van 72 of hoger?
 • Hoe hoog is de resolutie van de afbeelding (hoe hoger, hoe beter).
 • Hoeveel ruimte op de harde schijf neemt het ontwerp in beslag? Hoe groter de afbeelding, hoe meer ruimte deze in beslag neemt en hoe beter de kwaliteit is.
 • Bevat het ontwerp vectoren? Dan is er geen sprake van kwaliteitsverlies.

Wanneer je er zeker van bent dat de kwaliteit van jouw ontwerp voldoende is kan je het bestand gaan uploaden. Het ontwerp kan in de volgende bestandsindelingen worden aangeleverd:

 • PDF: [PDF/X-1a:2001]
 • SVG: SVG 1.1
 • AI
 • PSD
 • JPG
 • JPEG
 • PNG
 • PPTX

Wanneer jouw bestand is geüpload klik je op de knop "BESTEL 'M HIER". Jouw ontwerp zit nu in de winkelwagen inclusief alle gekozen opties. Op de betaalpagina vul je al jouw gegevens in en kies je de gewenste betaalmethode. Zodra jouw bestelling is geplaatst gaan wij er de volgende werkdag mee aan de slag.

Heb je stickers met spoed nodig? Neem dan contact met ons op.

Doming Stickers met eigen ontwerp van topkwaliteit

Voordat we jouw ontwerp in productie nemen wordt deze altijd gecontroleerd door één van onze ervaren DTP'ers. Er wordt aandachtig gekeken naar de opmaak en de kwaliteit van de gebruikte afbeeldingen. Mochten er aandachtspunten naar boven komen dan wordt je hier altijd over geïnformeerd. Ook ontvang je een ontwerp voorstel. Dit is een digitaal voorbeeld van hoe jouw sticker er uiteindelijk uit komt te zien. Wanneer wij schriftelijk akkoord hebben van jou gaan we over tot het produceren van jouw sticker conform het ontwerp voorstel. Als eerste wordt het ontwerp drukklaar gezet. Hierna sturen wij het door naar de productie afdeling. Stickermaster maakt alle stickers van begin tot eind helemaal zelf. Op onze productie afdeling staat een team van sign specialisten klaar om voor jou aan de slag te gaan. Wij werken met digitale precisieprinters die gebruik maken van een acht-kleurensysteem. Hierdoor kunnen wij diepere, krachtigere kleuren drukken dan met het traditionele vier-kleurensysteem en komen alle details volledig tot hun recht. De stickers worden gedrukt op duurzaam materiaal van hoge kwaliteit. De doming laag die wij over de sticker aanbrengen geeft de sticker niet alleen een visueel effect met biedt tegelijkertijd de nodige bescherming tegen verkleuring, water, vuil en lichte beschadigingen.

Product details

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu