Menu
- Stickers eigen ontwerp - 1

- Stickers eigen ontwerp

€ 4,95 (incl. btw)

Maak stickers plakken nog makkelijker!

Rakel om gemakkelijk stickers aan te brengen
Totale optieprijs:

Ben jij een ondernemer, student, freelancer, ontwerper of gewoon lekker jezelf en heb jij een top ontwerp dat je wilt realiseren tot sticker? Dan is dit product de perfecte oplossing voor jou. Bepaal zelf het formaat, de vorm, materiaal en afwerking aan de hand van jouw specifieke eisen en behoeftes. Wanneer alles naar wens is kan je eenvoudig jouw ontwerp uploaden en gaan we voor je aan de slag. 

Stickers met een eigen ontwerp worden per stuk aangeboden en wij hanteren geen minimale afname. Heb je meerdere stickers nodig? Bij grotere aantallen wordt er automatisch een staffelkorting tot wel 90% toegepast.

 • check

  Gratis bezorgd vanaf €30,- binnen NL

 • check

  Uitstekende klantenservice & hoogwaardige producten

 • check

  Bezorgd binnen 4 werkdagen

 • check

  Afhalen mogelijk, midden in NL

Omschrijving

Stickers met eigen ontwerp eenvoudig online bestellen

Heb jij een eigen logo of ontwerp dat je graag wilt realiseren als sticker? Dan is dit product van Stickermaster de ideale oplossing. Met vrije keuze uit afmeting, vorm, materiaal en afwerking creëer je snel en gemakkelijk een sticker geschikt voor elke toepassing die je maar kan bedenken. Na het samenstellen van jouw stickers kan je het ontwerp uploaden en gaan we voor je aan de slag. Stickers met een eigen ontwerp worden per stuk aangeboden en wij hanteren geen minimale afname. Heb je meerdere stickers nodig? Bij grotere aantallen wordt er automatisch een staffelkorting tot wel 65% toegepast. Voor het samenstellen van de sticker kan je het stappenplan hieronder volgen. 

 • Helemaal bovenaan vindt je als eerste de prijs. Deze verandert automatisch aan de hand van de door jouw gekozen opties.
 • Onder het kopje "Afmeting" vul je de gewenste breedte en hoogte in van de sticker en kies je hoeveel je er wilt ontvangen. Let op dat de verhouding overeenkomt met jouw aangeleverde ontwerp.
 • Onder het kopje "Vorm" kan je kiezen welke vorm de sticker moet krijgen. Kies je voor "vrije vorm", dan dien je in het ontwerp aan te geven hoe de sticker gesneden moet worden.
 • Kies het juiste materiaal voor jouw doeleinden. Voor meer informatie over de verschillende materialen klik je op het "i" icoontje.
 • Als laatste kies je de afwerking van jouw sticker. Je kan niet bij alle materialen zelf de afwerking bepalen. Als dit het geval is zijn de niet beschikbare opties verborgen.

Nadat je alles aangepast naar jouw voorkeuren kan je het ontwerp uploaden. Zorg er altijd voor dat het ontwerp van een zo'n hoog mogelijke kwaliteit is. Hoe hoger de kwaliteit, hoe mooier het eindresultaat. Ben je er niet zeker van of het ontwerp aan de minimale kwaliteitseisen voldoet? Dan zijn er een paar dingen die je kan controleren.

 • Heeft de DPI een waarde van 72 of hoger?
 • Hoe hoog is de resolutie van de afbeelding (hoe hoger, hoe beter).
 • Hoeveel ruimte op de harde schijf neemt het ontwerp in beslag? Hoe groter de afbeelding, hoe meer ruimte deze in beslag neemt en hoe beter de kwaliteit is.
 • Bevat het ontwerp vectoren? Dan is er geen sprake van kwaliteitsverlies.

Wanneer je er zeker van bent dat de kwaliteit van jouw ontwerp voldoende is kan je het bestand gaan uploaden. Het ontwerp kan in de volgende bestandsindelingen worden aangeleverd:

 • PDF: [PDF/X-1a:2001]
 • SVG: SVG 1.1
 • AI
 • PSD
 • JPG
 • JPEG
 • PNG
 • PPTX

Wanneer jouw bestand is geüpload klik je op de knop "BESTEL 'M HIER". Jouw ontwerp zit nu in de winkelwagen inclusief alle gekozen opties. Op de betaalpagina vul je al jouw gegevens in en kies je de gewenste betaalmethode. Zodra jouw bestelling is geplaatst gaan wij er de volgende werkdag mee aan de slag.

Heb je stickers met spoed nodig? Neem dan contact met ons op.

Stickers met eigen ontwerp van topkwaliteit

Voordat we jouw ontwerp in productie nemen wordt deze altijd gecontroleerd door één van onze ervaren DTP'ers. Er wordt aandachtig gekeken naar de opmaak en de kwaliteit van de gebruikte afbeeldingen. Mochten er aandachtspunten naar boven komen dan wordt je hier altijd over geïnformeerd. Ook ontvang je een ontwerp voorstel. Dit is een digitaal voorbeeld van hoe jouw sticker er uiteindelijk uit komt te zien. Wanneer wij schriftelijk akkoord hebben van jou gaan we over tot het produceren van jouw sticker conform het ontwerp voorstel. Als eerste wordt het ontwerp drukklaar gezet. Hierna sturen wij het door naar de productie afdeling. Stickermaster maakt alle stickers van begin tot eind helemaal zelf. Op onze productie afdeling staat een team van sign specialisten klaar om voor jou aan de slag te gaan. Wij werken met digitale precisieprinters die gebruik maken van een acht-kleurensysteem. Hierdoor kunnen wij diepere, krachtigere kleuren drukken dan met het traditionele vier-kleurensysteem en komen alle details volledig tot hun recht. De stickers worden gedrukt op het door jouw gekozen materiaal. Wij werken uitsluitend met duurzame materialen. Indien er onder het kopje "Afwerking" een laminaat is gekozen plaatsen wij deze na het printen boven op de bedrukte sticker. Dit laminaat beschermt de print tegen kleine krasjes en verkleuring.

Eenvoudig zelf stickers met eigen ontwerp plakken

Het plakken van je eigen sticker is de laatste stap. In het begin lijkt dit misschien uitdagend, maar gelukkig valt dit ontzettend mee. Om je van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo goed mogelijk te helpen hebben wij een uitgebreide plakinstructie geschreven. Deze kan je vinden in het tabblad "BIJLAGEN" boven deze omschrijving.

Product details
Bijlagen
Plakinstructie stickers
Een uitgebreide plakinstructie die in detail uitlegt hoe je het beste een sticker kan plakken. Incl. benodigdheden en handige tips!
Downloaden (69.71k)
Beoordelingen (8)
Mike Berg
Geverifieerde aankoop
03-07-2024

Mooie stickers van goede kwaliteit

Heb al diverse label stickers besteld.<br /> Zijn top stickers zeer tevreden over!<br /> Ook fijn dat er niet een minimale afname is.<br /> En je gewoon zelf kan bepalen hoeveel je wilt afnemen.<br /> Zelf je ontwerp invoeren is ook heel makkelijk.<br /> Zal er zeker nog eens bestellen!

Was deze review nuttig? ja Nee
Mandy van Kallen
Geverifieerde aankoop
09-11-2023

Snelle levering en prachtige sticker

Goede kwaliteit en duidelijke afdruk van mijn ontwerp

Was deze review nuttig? ja Nee
Antwoord van :s%
Hi Mandy, bedankt voor je review , veel plezier met de stickers Grt Will - Team Stickermaster
Jessica Hokke
Geverifieerde aankoop
03-07-2023

Mega blij met de goede service

Heel erg goed geholpen door stickermaster <br /> Ik had een idee op gestuurd en ze hebben me super goed geholpen. <br /> Ik raad iedereen stickermaster aan.<br /> <br /> En ik ga zeker nog meer bestellingen doen. <br /> Neon roze Ge-wel-dig

Was deze review nuttig? ja Nee
Antwoord van :s%
Hi Jessica, wauw het eind resultaat ziet er heel gaaf uit, bedankt voor je review. Grt Will / Team Stickermaster
Eric Janssen
Geverifieerde aankoop
22-01-2023

Klant heeft geen details geschreven

Was deze review nuttig? ja Nee
Liam Schwillens
Geverifieerde aankoop
21-09-2022

Klant heeft geen details geschreven

Was deze review nuttig? ja Nee

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu