Tankpad geschikt voor MV Agusta ontwerpen
  • Tankpad geschikt voor MV Agusta ontwerpen
  • Tankpad geschikt voor MV Agusta ontwerpen

Tankpad geschikt voor MV Agusta ontwerpen

€ 24,95
Inclusief belasting

MV Agusta tankpad ontwerpen bij Stickermaster.nl

Een tankpad is onmisbaar op uw motor, het zorgt er voor dat uw tank wordt beschermd tegen krassen van uw motorkleding en het ontstaan van doffe plekken.Bij Stickermaster is het heel gemakkelijk op uw eigen tankpad te ontwerpen! Als eerste kiest u de vorm die het beste bij uw motor past, wij hebben de keuze uit 4 verschillende modellen.

Kies uw tankpad vorm
Aantal

Aanpassing

Bestel mee :

De ritsen, klittenband of door wrijving van uw kleding ontstaan er gemakkelijk doffe plekken of krassen op de tank van uw motor, dat is natuurlijk zonde! Deze vorm van schade is eenvoudig te voorkomen met een tandpad van Stickermaster. De MV Agusta tankpad is volledig naar eigen wens te ontwerpen, zo kunt u zelf de kleur bepalen en of u logo`s of merken wilt verwerken in het ontwerp. 

Om de tankpad zo goed mogelijk bij uw motor aan te laten sluiten is de tankpad verkrijgbaar in 4 types met verschillende vormen en afmetingen.

  • Vorm 1 : 22 x 18,2 cm
  • Vorm 2 : 22 x 15,5 cm
  • Vorm 3 : 21 x 14,4 cm
  • Vorm 4 : 18 x 17,7 cm

Bij het plaatsen van de tankpad is het belangrijk om de tank van de motor vetvrij te maken. De meest ideale omgevingstemperatuur voor het plakken van tankpadsticker is 18 graden. Alle tankpads worden voorzien van een epoxy harslaag, dit maakt de sticker mooier, sterker, beter beschermend en zorgt voor een 3D look!

Let op, in verband met de afmeting van de sticker is het alleen mogelijk om het via pakketpost te versturen. Verzending is daarom pas gratis vanaf €50,-