Er zijn 122 producten.

Item 1-48 van 122 in totaal item(s)

Actieve filters

Tegelstickers

Tegelstickers online bestellen bij Stickermaster

Zit u er al langere tijd aan te denken om de badkamer of keuken weer eens op te knappen? Zijn de tegels saai, oud of lelijk geworden maar vind u het opnieuw betegelen te veel werk? Dan bent u bij Stickermaster aan het juiste adres. Wij hebben ontwerpen met complete foto's en diverse sets overige tegelstickers. Uiteraard kan u uw tegels van verf voorzien maar dit is vaak een behoorlijke klus en neemt meerdere dagen in beslag om nog maar niet te spreken van de lucht die meerdere dagen in huis blijft hangen. Kijkt u eens naar onze badkamer tegel stickers. Dit zijn stickers speciaal gemaakt voor de wandtegels in de keuken en badkamer en geven deze ruimtes een ontzettend nieuw, fris en leuk uiterlijk. Met een ontzettend ruim assortiment zit er voor bijna iedereen een mooi ontwerp tussen. Voor een fris uiterlijk met een klassieke tint hebben wij Delfts blauwe tegelstickers. Wilt u een beetje humor in huis brengen? Kijk dan eens tussen onze tegelstickers met spreuken. Uiteraard kan het zo zijn dat u geen ontwerp kan vinden wat aan uw wensen voldoet. Neem in dat geval even contact met ons op. Dan kunnen wij samen in overleg met u een tegelsticker op maat maken. Ook kunnen eigen ontwerpen bij ons worden omgezet tot tegelstickers zolang het aangeleverde ontwerp of afbeelding van hoge kwaliteit is.

Onze tegelstickers zijn ontzettend veelzijdig en kunnen eventueel ook op andere plekken worden aangebracht dan alleen in de keuken of badkamer. Zolang de ondergrond de gewenste plek maar schoon en glad is. Dus geen muren met structuur of ruw opgeschuurde oppervlakken.

Duurzame tegel stickers van hoge kwaliteit

Elke tegel sticker worden in full color geprint op duurzaam materiaal. De hoge kwaliteit van onze tegel stickers komt mede door de transparant bescherming die wij op alle stickers aanbrengen. Dit zogeheten laminaat biedt uitstekende bescherming tegen water en UV straling waardoor de tegelsticker zonder problemen in vochtige ruimtes kan worden aangebracht. De UV bescherming zorgt dat de kleuren van uw stickers lang behouden blijven. Door de hier beschreven hoge kwaliteit van onze tegelstickers kunnen wij een lange levensduur garanderen.

De leukste tegelstickers bestel je online bij