Menu

Tegelstickers Delfts Blauw

€ 1,25 (incl. btw)
Tegelstickers Delfts Blauw molen bestellen bij Stickermaster Stijlvolle tegel sticker van hoge kwaliteit verkrijgbaar in 2 maten: 10 x 10 cm & 15 x 15 cm Geschikt voor badkamer, keuken, toilet enz.
€ 1,25 (incl. btw)
Tegelstickers Delfts Blauw zeilboot bestellen bij Stickermaster Stijlvolle tegel sticker van hoge kwaliteit verkrijgbaar in 2 maten: 10 x 10 cm & 15 x 15 cm Geschikt voor badkamer, keuken, toilet enz.

Tegelstickers Delfts Blauw kopen bij Stickermaster.nl

Voor een fris nieuw uiterlijk met een klassieke tint voor in de badkamer of keuken hoeft u niet verder te zoeken. Stickermaster heeft een ruim assortiment aan Delfts Blauwe badkamer stickers in diverse soorten en maten. Kijk naar onze badkamer tegelstickers met teksten en spreuken of kies er één met een mooie afbeelding. Wilt u graag een eigen spreuk, tekst of ontwerp dan is dit ook mogelijk. u hoeft alleen maar even contact met ons op te nemen. Hetzelfde geld voor afwijkende maten en eigen ontwerpen.

Watervaste tegel sticker voor de keuken en badkamer

Alle tegelstickers worden in full colour geprint op een duurzame folie. Daarna worden de badkamer tegelstickers voorzien van een transparant laminaat. Dit zorgt ervoor dat de tegel stickers bestand zijn tegen water, vuil en UV straling. Hierdoor kunnen wij een lange levensduur garanderen en heeft u lang plezier van uw aankoop.

Lees meer

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu