Menu

Garantie stickers

€ 9,95 (incl. btw)
Zelf garantie stickers maken Ontwerp garantie stickers geprint op Ultra Destructible folie met eigen tekst, logo's en afbeeldingen.
Vanaf € 34,95 (incl. btw)
Op zoek naar eigen ontwerp stickers op rol? Stickermaster bied nu ook custom made stickers aan op rol, eenvoudig te plakken op al uw producten, kaarten, enveloppe, ter promotie of gewoon voor de fun!  Ronde stickers...
Vanaf € 1,95 (incl. btw)
Bij Stickermaster.nl ontwerp je eenvoudig je eigen stickers! Gebruik onze online tool met sjablonen, illustraties en lettertypes om unieke stickers te maken die passen bij jouw stijl. Speel met kleuren en voeg...

Garantie stickers bestellen bij Stickermaster

Garantie zegels voor uw producten of verpakkingen nodig? Dan zijn de garantie stickers van Stickermaster geschikt voor u. Deze stickers worden gemaakt van speciale Ultra destructible folie. Stickers geprint op deze folie brokkelen af wanneer iemand deze wilt verwijderen. Door het afbrokkelen kan er meteen gezien worden of iemand geprobeerd heeft de sticker te verwijderen. Hierdoor is deze folie uitermate geschikt voor het maken van garantie zegels.

Ultra destructable stickers van hoge kwaliteit

Alle stickers geprint op destructable folie hebben een sterke hechting op vrijwel alle ondergronden. Deze stickers zijn vanwege het afbrokkelen lastig te verwijderen en daarom geschikt als garantie zegel. Het is wel belangrijk om de sticker in 1 keer goed op te plakken. Deze stickers worden niet voorzien van een transparante beschermlaag omdat dit het afbrokkelen tegen gaat. De stickers hebben hierdoor standaard een matte afwerking.

Lees meer

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu