Menu

Contant, Creditcard en Pin stickers

€ 8,95 (incl. btw)
Verkrijgbaar in de volgende formaten: 10 x 6,5 cm 12,3 x 8 cm 13,8 x 9 cm 15,4 x 10 cm De stickers worden geleverd met een matte afwerking.
€ 3,95 (incl. btw)
Betaal hier ook contactloos smal pin sticker Geef aan dat uw klanten contactloos bij u kunnen betalen. Afmeting: 10 x 4 cm Keuze uit 4 verschillende afwerkingen
€ 4,49 (incl. btw)
Betaal hier ook contactloos pin sticker Geef aan dat uw klanten contactloos bij u kunnen betalen. Afmeting: 10 x 10 cm 4 opties beschikbaar
€ 8,95 (incl. btw)
Verkrijgbaar in de volgende formaten: 10 x 6,5 cm 12,3 x 8 cm 13,8 x 9 cm 15,4 x 10 cm De stickers worden geleverd met een matte afwerking.

Contant, creditcard en pin stickers bestellen bij Stickermaster

Geef op een nette en duidelijke manier aan dat uw klanten bij u kunnen pinnen en met de creditcard kunnen betalen door middel van de pin stickers van Stickermaster. Deze pin stickers zijn uitermate handig en duidelijk en verkomen verwarring tijdens het betalen in uw winkel. Ook hebben wij stickers die aangeven dat er niet met biljetten van 100 of hoger betaald mag worden en welke passen er toe gestaan zijn.

Duurzame winkel, bedrijfs en reclame stickers van hoge kwaliteit

Alle pin stickers worden in full colour gedrukt op duurzaam materiaal. Onze folie is van een zeer hoge kwaliteit en onze stickers hebben een zeer lange levensduur. Alle stickers zijn UV bestendig. Dit houdt in dat de kleuren van uw sticker lang behouden zullen blijven en dat de sticker lang mooi en leesbaar blijft.

Voor eventuele vragen zijn wij altijd per mail bereikbaar op:
info@stickermaster.nl

Lees meer

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu