Menu
- Ontwerp Je Eigen PlayStation 5 Controller Skin - 1 - Ontwerp Je Eigen PlayStation 5 Controller Skin - 2 - Ontwerp Je Eigen PlayStation 5 Controller Skin - 3

- Ontwerp Je Eigen PlayStation 5 Controller Skin

€ 14,95 (incl. btw)

Maak stickers plakken nog makkelijker!

Rakel om gemakkelijk stickers aan te brengen
Totale optieprijs:

Het spelen van games op de PlayStation 5 is een ervaring zoals geen andere. Jouw games zien er beter uit dan ooit en de DualSense controller geeft dynamische feedback waardoor jij compleet in de ervaring opgaat. Niks kan jou nog van de gamewereld afleiden, behalve de PlayStation 5 Controller zelf.

De PS5 gamepad heeft een vrij saai uiterlijk, namelijk wit en zwart met weinig karakter. Om dit te verhelpen heeft Stickermaster PlayStation 5 controller skins ontwikkeld. Omdat iedereen anders is en een andere smaak heeft is bieden wij de optie om zelf een PlayStation 5 gamepad skin te ontwerpen. Lees verder om er achter te komen hoe dit werkt.

Afwerking

Volumekorting

Hoeveelheid Prijs Je bespaart
2 € 9,34 Tot € 11,21
10 € 7,48 Tot € 74,75
Omschrijving

Ontwerp Je Eigen PlayStation 5 Controller Skin

Het spelen van games op de PlayStation 5 is een sensatie die je niet eerder hebt meegemaakt. Door de nieuwe grafische technieken zien je games er prachtig uit en de dynamische feedback van de DualSense controller geeft extra diepte aan de ervaring. Niks kan jou nog uit de gamewereld weghalen, behalve het saaie uiterlijk van de PlayStation 5 controller.

Om de PlayStation 5 joystick meer uitstraling te geven heeft Stickermaster de PlayStation 5 controller skin ontwikkeld. En omdat iedereen een andere smaak heeft is het mogelijk om je eigen PS5 gamepad skin te ontwerpen. Hier heb je geen grafische kennis voor nodig. Onze ontwerpmodule is gebruiksvriendelijk en hieronder staat een duidelijk stappenplan om je op weg te helpen.

Het maken van je eigen ontwerp werkt als volgt:

  • Scrol naar de onderkant van de pagina of klik op de knop "START HIER MET ONTWERP VAN JE EIGEN STICKER".
  • Hier zie je een roze lijntekening van de controller. Dit is je ontwerp veld.
  • Links boven aan de module zie je 2 tabbladen staan, "TEKST" en "AFBEELDING".
  • In het tabblad "TEKST" kunnen teksten worden toegevoegd.
  • In het tabblad "AFBEELDING" kan je eigen foto's uploaden en standaard afbeeldingen aan je ontwerp toevoegen.
  • Versleep teksten en afbeeldingen op de gewenste plek door te klikken en te slepen met de muis of door te drukken met de vinger en te slepen (mobiele gebruikers).
  • Verander zo nodig het formaat van het geselecteerde element. Dit doe je met de knoppen die rondom het element verschijnen.
  • Zorg er voor dat elementen die bij de randen van het ontwerpveld geplaatst worden altijd iets buiten de roze lijnen vallen.
  • Alles wat buiten de roze lijnen valt is overloop voor het snijden en zal niet zichtbaar zijn op het uiteindelijke product.
  • Wanneer het ontwerp naar wens is klik je op de knop "Aan winkelwagen toevoegen" om te bestellen.

PS5 Controller Skins op maat gemaakt met perfecte pasvorm

Stickermaster maakt alle PlayStation 5 joystick skins zelf op onze productie afdeling. Hierdoor kunnen wij de beste prijs-kwaliteit verhouding bieden. Tijdens het ontwikkelen van de controller skins hebben wij de stickers veelvuldig getest op de daadwerkelijke controller. Door grote nauwkeurigheid toe te passen zijn zelfs de kleinste gaatjes en de moeilijkste hoeken perfect in de pasvorm verwerkt. Ook is de pasvorm ontworpen om een zo'n groot mogelijk deel van de controller te bedekken.

PlayStation 5 Gamepad Skins van topkwaliteit

Om een lange levensduur te kunnen garanderen gebruikt Stickermaster uitsluitend duurzame materialen voor het produceren van PS5 joystick stickers. De stickers bestaan uit 2 verschillende lagen, namelijk de sticker zelf en een transparante beschermlaag. De sticker is gemaakt van een hoogwaardige vinyl waarop met een digitale precisieprinter de afbeelding wordt gedrukt. Stickermaster werkt met een acht-kleurensysteem. Hierdoor kunnen wij diepere, krachtigere kleuren drukken dan met het traditionele vier-kleurensysteem en komen de kleinste details tot leven. Bovenop de sticker wordt een transparante laminaat aangebracht. Deze folie heeft een luxe matte afwerking die de sticker niet alleen mooier maakt, maar ook bescherming biedt tegen krassen en verkleuring.

Zelf je eigen PlayStation 5 Joystick Skin plakken

Het plakken van een skin op jouw PlayStation 5 joystick lijkt misschien uitdagend. Gelukkig valt dit ontzettend mee. Zolang je een beetje geduld hebt en rustig blijft zal je tot een prachtig eindresultaat komen. Voordat je begint met plakken is het belangrijk dat de controller goed schoon is. Neem daarvoor de controller eerst af met een alcoholdoekje en maak hem vervolgens droog met een zachte (microvezel)doek.

Nu de controller helemaal schoon is kun je gaan beginnen met plakken. Trek voorzichtig een deel van de skin van het velletje af en positioneer deze met twee handen op de controller. Wanneer de sticker op de juiste plek zit kan je gaan beginnen deze vast te plakken. Wrijf de sticker voorzichtig van links naar rechts vast zodat er geen kreukels of luchtbellen verschijnen. Loop de sticker even na ter controle. Mocht je een foutje tegenkomen dan is het vaak nog mogelijk om de sticker gedeeltelijk los te trekken en deze opnieuw vast te plakken. Herhaal deze stappen met de rest van de skin en jouw PS5 controller is helemaal klaar voor gebruik.

Bij vragen over het ontwerpen of plakken van je PlayStation 5 controller skin staan we voor je klaar.

Product details

Specificatie

Thema
Eigen ontwerp
Beoordelingen (2)
Ilse Westhoff
Geverifieerde aankoop
16-12-2022

Mooie Skin, past niet perfect

Ik had een skin besteld met foto's erop, de foto's waren erg scherp en zagen er mooi uit. Het middelste gedeelte van de skin past goed en zit perfect, de 2 buitenste stickers sluiten niet perfect aan. Je houdt wat bubbeltjes en het sluit niet goed aan op de controller helaas.

Was deze review nuttig? ja Nee
Sjamier Kok
Geverifieerde aankoop
07-08-2022

Echt super geworden!

Was deze review nuttig? ja Nee

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu