Vrouw met verrekijker toilet sticker
  • Vrouw met verrekijker toilet sticker

Vrouw met verrekijker toilet sticker

€ 35,00
Inclusief belasting

Vrouw met verrekijker toilet sticker

Grappige toilet sticker voor op de muur met een afbeelding van hoge kwaliteit.

Afmeting H x B:

75 x 50 cm

Aantal

Vrouw met verrekijker toilet sticker online bestelen

Grappige toilet sticker voor op de muur met een afbeelding van hoge kwaliteit. Deze muursticker voor boven het urinoir geeft een humoristische sfeer in uw toiletruimte.
Het aanbrengen van de toilet stickers is erg simpel en verrassend gemakkelijk door de speciale auto folie die wij gebruiken. Deze heeft namelijk kleine luchtkanalen waardoor de sticker zonder bellen en vouwen aangebracht kan worden. Zelfs als u de toiletsticker scheef aanbrengt kunt u deze makkelijk opnieuw positioneren. De lijmlaag onder de folie is namelijk langzaam hechtend. Hierdoor is het mogelijk de sticker meerdere malen opnieuw te positioneren. Als u eenmaal de sticker op de gewenste positie heeft aangebracht is deze na een paar uur gehecht. Hierna zal de sticker zeer stevig en lang blijven zitten. Mocht u op een gegeven moment de muur stickers toch van uw muur willen verwijderen is dit geen probleem. Ondanks de stevige hechting laat de toilet sticker geen tot weinig lijmresten achter. Wel moet u de folie voldoende verhitten tijdens het verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de sticker gemakkelijker loslaat en de lijm niet op de muur achter blijft. Uiteraard is het mogelijk om door Stickermaster uw stickers te laten aanbrengen of verwijderen. Dit kan bij ons in de werkplaats of op locatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Duurzame toilet stickers van hoge kwaliteit

Elke toiletsticker is word in full colour geprint op een duuurzame folie. Deze folie word voorzien van een transparante beschermlaag, deze is 
watervast en is daarom uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer. De toilet stickers hebben ook een lange levensduur.

Afmeting H x B:

75 x 50 cm