Houten Cijfer 1 Arial MDF Bruin
  • Houten Cijfer 1 Arial MDF Bruin

Houten Cijfer 1 Arial MDF Bruin

€ 0,59
Inclusief belasting

Houten Cijfer 1 Arial MDF Bruin in het lettertype Lettertype: Arial gemaakt van Materiaal: MDF in de kleur Kleur: Bruin Het gaat hier om Houten Cijfer 1 Arial MDF Bruin uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 

Hoogte in cm kiezen
Aantal

Productvideo

Houten Cijfer 1 Arial MDF Bruin voor reclame, evenementen en voor thuis

De Houten Cijfer 1 Arial MDF Bruin is te bestellen vanaf een hoogte van 5 cm tot een hoogte van 80 cm, de dikte van het houten cijfer is altijd 8mm. MDF is niet geschikt om buiten te gebruiken maar wel uitermate geschikt voor binnen gebruik. Hoe moet je dit bestellen? 

1) Geef aan welke formaat je wenst te ontvangen, de hoogte in cm

2) Hoeveel houten cijfers wil je ontvangen? geef het aantal cijfers aan

3) Plaats het in je winkelwagen 

4) Reken je bestelling af

De houten cijfers worden volledig uitgefreesd aangeleverd, het hout in onbehandeld, je kan er dus zelf nog voor kiezen om het hout te voorzien van een extra beschermlaag of kleurtje. Zit je lettertype of afmeting er nou niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen namelijk ook op verzoek produceren. 

Omdat wij deze houten cijfers met een laser uitsnijden zorgt het ervoor dat de zijkanten van het cijfer zwart zijn en tijdelijk wat kunnen afgeven, je kan dit zelf verhelpen door dit even op te schuren zodra je het van ons ontvangen hebt.

In verband met de kwetsbaarheid van het product is het alleen mogelijk om houten cijfers via pakketpost te laten versturen.

Datasheet

Materiaal
MDF
Kleur
Bruin
Lettertype
Arial